Türkgün | Futbol | Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: "Fırsat maçıydı ve bunu kaçırdık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: "Fırsat maçıydı ve bunu kaçırdık"

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'ye 4-1 yenilen Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke'nin açıklamalarıyla gündeme geldi. Tekke, takımının en iyi oyununu sergilediğini belirterek, bu fırsat maçını kaybettiklerini ve bundan sonraki kritik karşılaşmalara odaklanmaları gerektiğini ifade etti.

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'ye 4-1 yenilen Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke'nin açıklamalarıyla gündeme geldi. Tekke, takımının en iyi oyununu sergilediğini belirterek, bu fırsat maçını kaybettiklerini ve bundan sonraki kritik karşılaşmalara odaklanmaları gerektiğini ifade etti.

Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, takımının oynadığı oyunla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke'den Oyun Değerlendirmesi

Tekke, maçın ardından takımının en iyi oyununu sergilediklerini belirtti ve şunları söyledi:

“Geldiğimizden bu yana oyun olarak en iyi oyun diyebilirim. Özellikle ilk yarı baskılarımızın çoğu bölümde iyi olduğu bir maç. Bulduğumuz gol, kaçırdığımız fırsatlar... Soyunma odasında oyuncularıma ilk 15 dakika çok önemli demiştim. Baskıya da çalışmıştık fakat bire birde penaltı pozisyonu var. Sonra 15 dakikada arka arkaya yediğimiz 2 gol var kabul edilemez bir şekilde. Oyun olarak herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Top kazanmakta etkisiz kaldık, ikinci yarıda gücümüz yetmedi. Pozitif bakmak lazım, daha iyi olabiliriz. Bundan sonra önümüzde değerli maçlar var. Bir fırsat maçıydı ve bunu kaçırdık.”

Hedef: Kupa

Tekke, oyuncuların mücadelelerinden memnun olduğunu ancak sonuç üzerinden eleştirilerin normal olduğunu dile getirdi. Trabzonspor’un önünde daha kritik maçlar olduğunu belirten Tekke, hedeflerinin kupaya odaklanmak olduğunu söyledi:

“Ben takımda pozitif anlamda değişen şeyler olduğunu yaşayarak görüyorum. Bizim öncelikle normalleşecek kadar puanları toplayıp kupaya odaklanmamız lazım, hedefimiz orası."

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...