Türkgün | Futbol | Trabzonspor'un yeni transferi Sidny Cabral'a FIFA'dan ödül! Dünya Kupası'nın en güzel golü seçildi

Trabzonspor'un yeni transferi Sidny Cabral'a FIFA'dan ödül! Dünya Kupası'nın en güzel golü seçildi

Trabzonspor'un yeni transferi Sidny Lopes Cabral'ın 2026 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin'e attığı gol, FIFA tarafından turnuvanın en güzel golü seçildi.

Trabzonspor'un yeni transferi Sidny Lopes Cabral'ın 2026 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin'e attığı gol, FIFA tarafından turnuvanın en güzel golü seçildi.

MUHABİR: Ali Öncü

Trabzonspor'un yeni transferi Sidny Lopes Cabral, bordo-mavili formayı giymeden önemli bir başarıya imza attı.

FIFA, 2026 Dünya Kupası'nın en güzel golü ödülünün, Yeşil Burun Adaları Milli Takımı formasıyla Arjantin ağlarını havalandıran Sidny Cabral'a verildiğini açıkladı.

FIFA'dan Sidny Cabral'a büyük ödül

FIFA'nın yaptığı açıklamaya göre 23 yaşındaki futbolcunun Arjantin karşısında kaydettiği gol, taraftar oylaması sonucunda turnuvanın en güzel golü seçildi.

Cabral, bu ödülü kazanırken Özbekistan Milli Takımı'nın golcüsü Eldor Shomurodov ile Haiti Milli Takımı'nın yıldızı Wilson Isidor'u geride bıraktı.

Arjantin'e attığı gol hafızalara kazındı

Yeşil Burun Adaları, 2026 Dünya Kupası son 32 turunda Arjantin ile karşı karşıya gelmişti.

Normal süresi 1-1 tamamlanan mücadelede uzatma dakikalarında rakibine 3-2 mağlup olan Afrika temsilcisi turnuvaya veda ederken, Sidny Cabral'ın kaydettiği gol turnuvanın unutulmaz anları arasına girmişti.

Trabzonspor'un yeni transferi

Trabzonspor, 23 yaşındaki sol beki temmuz ayında Portekiz devi Benfica'dan kadrosuna kattı.

Bordo-mavili kulüp, Yeşil Burun Adaları Milli Takımı'nın da formasını giyen Sidny Lopes Cabral ile 5 yıllık sözleşme imzalayarak yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlendirmişti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...