Türkgün | Futbol | Türkiye-Fransa maçı öncesi Kocaeli’de tramvay ve ring seferleri ücretsiz

Türkiye-Fransa maçı öncesi Kocaeli’de tramvay ve ring seferleri ücretsiz

Kocaeli’de A Milli Futbol Takımı’nın Fransa ile oynayacağı karşılaşma öncesinde tramvaylar ücretsiz hizmet verecek. Belirlenen otopark alanlarından stada ücretsiz otobüs seferleri de yapılacak.

Kocaeli’de A Milli Futbol Takımı’nın Fransa ile oynayacağı karşılaşma öncesinde tramvaylar ücretsiz hizmet verecek. Belirlenen otopark alanlarından stada ücretsiz otobüs seferleri de yapılacak.

KAYNAK: AA

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar A Ligi 1’inci Grup’taki ilk maçında yarın saat 21.45’te Kocaeli Stadı’nda Fransa ile karşılaşacak.Türkiye-Fransa maçı nedeniyle kentte oluşabilecek yoğunluğa karşı ulaşım düzenlemesine gidildi. Saat 18.00’den itibaren tramvaylardan ücretsiz yararlanılabilecek, taraftarlar belirlenen otoparklardan ring araçlarıyla Kocaeli Stadı’na taşınacak.

TRAMVAY VE RİNG SEFERLERİ ÜCRETSİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, müsabaka öncesinde ve sonrasında yaşanabilecek yoğunluğa karşı ulaşım hazırlıklarının tamamlandığını bildirdi.

Kentte güvenli ve rahat ulaşım sağlanması amacıyla tramvaylar saat 18.00’den itibaren ücretsiz hizmet verecek.

Belirlenen ücretsiz otopark alanlarından Kocaeli Stadı’na otobüslerle ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...