Vanspor, 1. Lig'de sahasında konuk ettiği Hatayspor’u 4-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Karşılaşma sonrası Vanspor cephesinde alınan galibiyetin memnuniyeti yaşandı.
“Kısa hikayeyi güzel bitirdik”
Maçın ardından konuşan Vanspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, her iki takımın da sahada iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Kendi analizimizden önce Hatayspor'la başlamamız gerekiyor, çünkü bu tarz camia takımlarının zor duruma düşmesi futbolsever olarak bizleri üzüyor. Umarım en kısa zamanda toparlanırlar. Bu tarz maçları oynamak zordur ama oyun disiplininden kopmadan, sabırlı oynayarak kısa hikayeyi güzel bitirdik.”
Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Korkmaz, süreci aceleye getirmeyeceklerini vurgulayarak, “Transfer anlamında da çok koordineli ilerliyoruz. Birkaç isim birkaç gün içinde bitmek üzere. Daha sonra da hangi duruma geldik, kadro planlaması olarak ve neye ihtiyacımız var onun değerlendirmesini yapacağız. Arka arkaya transfer yapmak konusunda aceleci değilim.” dedi.