Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, daha önce yaptığı bir açıklamada kullandığı ifadelerin bazı taraftarları kırdığını belirterek kamuoyuna açıklamada bulundu.
Taraftarlardan özür diledi
Bir basın toplantısında kullandığı ifadeler nedeniyle açıklama yapan Veysel Bilen, bu açıklamayı yapmak için doğru zamanı beklediğini söyledi.
“Geçmişte kullandığım bir ifadenin bazı taraftarlarımızı kırdığını ve bu sözlerin camiamızda üzüntü oluşturduğunu uzun zamandır büyük bir dikkatle takip ediyorum. Sessizliğim asla konuya duyarsız kaldığımdan değil; aksine bu kırgınlığın büyüklüğünü anlayarak en doğru ve samimi adımı atmak için doğru zamanı beklememdendi.”
“Tüm taraftarlarımızdan samimiyetle özür diliyorum”
Bilen, sözlerinin hiçbir zaman gerçek Samsunspor taraftarlarını hedef almadığını ancak buna rağmen oluşan kırgınlıktan dolayı üzgün olduğunu dile getirdi.
“Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın yaptığı kapsayıcı açıklamalar ve kulübümüz için ortaya koyduğu güçlü vizyon doğrultusunda, artık tüm kırgınlıkları geride bırakıp yeniden kenetlenme zamanıdır. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki; o gün kullandığım sözlerin hedefi hiçbir zaman yağmurda, çamurda, karda takımının peşinden koşan, Atatürk’lü armaya gönülden bağlı gerçek Samsunspor sevdalıları olmamıştır. Ancak niyetim ne olursa olsun sözlerimin farklı algılanarak sizleri üzmüş olması beni de derinden üzmüştür. Bu nedenle kırılan, üzülen tüm taraftarlarımızdan samimiyetle özür diliyorum.”
Kenetlenme çağrısı yaptı
Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, camianın birlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak kulübün hedeflerine odaklanılması gerektiğini ifade etti.
“Her herkes bilmelidir ki; bu can bu bedende olduğu sürece ben de kırmızı-beyaz-siyah renklere gönül vermiş bir Samsunspor sevdalısıyım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm enerjimi ve emeğimi bu büyük camianın ve şanlı armamızın hizmetine sunmaya devam edeceğim. Bugün ihtiyacımız olan şey; geçmişte yaşanan kırgınlıklara takılıp kalmak değil, Sayın Başkanımızın liderliğinde tek yürek olarak Samsunsporumuzun hedefleri doğrultusunda omuz omuza yürümektir. Çünkü biliyoruz ki; biz bize yeteriz. Tek sevdamız Samsunspor’dur.”