Galatasaray için umut maçı. Göztepe, formda. Her iki takımda da eksikler var. Birinin golcüleri yok, diğerinin savunmacıları. Hava mükemmel, zemin Türkiye koşullarında olağanüstü…

Galatasaray eksiklerinden başka, başkanının futbolculara yönelik ince ayar azar nedeniyle moralsiz. Maç öncesinde trene arada binenlerden, filmin ortasından izleyip yorum yapanlardan olmadığını söyledi Fatih Terim. Birçok başarıyı sahaya karakterini koyarak, vaz geçmeyerek elde eden futbolcularından reaksiyon beklediğini anlattı. Yani o da farklı kelimelerle, futbolcuları işaret etti.

Sezon başından bu yana ezberleri oluşmayan, üç hafta üst üste aynı arkadaşıyla, aynı taktikle oynamayan futbolcular çözecekti yine sorunu. Yine, geçen haftadan 8 farklı isim vardı sahada… Taktik falan yoktu. Formada Galatasaray arması vardı. Herkes her yerde topa saldıracak, öne öne oynayacaktı. Herkes elinden geleni yaptı. Kerem bir ayrıydı. Yırttı kendini resmen. Her yere koştu. Her alana daldı. İşi bitirdi.

Yani Mustafa Cengiz’in dediği gibi karakter koydu sahaya futbolcular, Terim’in istediği gibi de reaksiyon verdi. ,

Peki, kalan 7 maç nasıl olacak?

Örneğin dört gün sonraki Trabzonspor maçında bu oyunculardan kaçı sahada olacak? Hangi taktikle oynanacak? 7466 sayılı Divan üyesi dahil, bilen var mı ki?