Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı geniş özeti izle ve GS Malatya maçı kaç kaç bitti? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Türkiye Ziraat Kupası yarı final maçlarının ilk ayağı, Galatasaray ile Yeni Malatyaspor arasında gerçekleşti. Finale sadece bir adım kala, kazananlar ikili eleminasyon ile belli olacak ve sonraki maça avantajlı çıkmak isteyen her iki takım da bu maçta kıyasıya bir rekabete girişti. Bu önemli karşılaşmanın özetini izlemek isteyen taraftarlar ise, Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı özet izle ve  GS Malatya maçı kaç kaç bitti? gibi detayları araştırıyor. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finali yolunda, çeyrek finalde Hatayspor'u 2-0 ve 4-2'lik bir skorla kupa yarışının dışında bırakırken, Yeni Malatyaspor, çeyrek finaldeki rakibi Göztepe ile 1-0 ve 0-1 lik skorla berabere kalmış, yarı finale karşılıklı kullanılan penaltıların ardından gitmişti. Galatasaray ile Yeni Malatyaspor en son 28 Ekim 2018 tarihinde karşı karşıya gelmiş ve bu karşılaşmanın sonunda 2-0'lık skorla gülen taraf Galatasaray olmuştu. Peki, GS Malatya maçı kaç kaç bitti? Galatasaray Yeni Malatyaspor maçının geniş özeti nasıl ve nerden izlenir? İşte Galatasaray Yeni Malatyaspor geniş özeti...

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray ile Evkur Yeni Malatyaspor arasındaki maç golsüz tamamlandı.

İlk yarı
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında yapılan maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

10. dakikada Galatasaray tehlikeli geldi. Emre Taşdemir'in pasıyla sol çaprazda topla buluşan ve şık bir şekilde iki oyuncudan sıyrılarak ceza sahasına sokulan Ndiaye'nin yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Farnolle'da kaldı.

24. dakikada ceza sahasında sırtı dönük bir şekilde topla buluşan Diagne, pasını Emre Taşdemir'e çıkardı. Bu oyuncunun ceza yayı üzerinden bekletmeden şutunda top üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

İkinci yarı
Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı. 

71. dakikada Galatasaray'da Luyindama kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı.

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı için tıklayın

 

Editör: Haber Merkezi