UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, Barcelona'yı konuk edecek. Bu tarihi maç NEF Stadyumu'nda kapalı gişe olarak oynanacak. Sarı Kırmızılı taraftarlar, maça büyük ilgi gösterirken maça gidemeyen taraftarlar ise Avrupa Ligi yayıncısı olan Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı'dan maçın açık kanalda yayınlanmasını talep ettiler.

Galatasaray Barcelona Maçı Saat Kaçta?

Ülke puanı açısından tarihi öneme sahip olan Galatasaray - Barcelona mücadelesi bu akşam saat 20:45'te oynanacak. İlk maçta Camp Nou'dan 0-0 beraberlikle dönen temsilcimiz, kendi sahasında Barcelona'yı eleyerek çeyrek finale adım atmak için mücadele edecek.

Galatasaray Barcelona Maçı Açık Kanalda Yayınlanacak Mı?

Özellikle Galatasaray taraftarlarının bugün için en fazla sorduğu soru 'Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda' sorusu oldu. Taraftarlar, Galatasaray Barcelona maçını canlı izlemek için Acun Ilıcalı'ya mesaj yağdırdı. Bilindiği üzere UEFA Avrupa Ligi maçları, Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Exxen platformunda yayınlanıyor. Galatasaray taraftarları da sadece Barcelona maçına özel olarak Acun Ilıcalı'dan istekte bulundular. Sarı Kırmızılı taraftarların isteği, bu maçın Exxen'de değil de Acun'un şifresiz kanalı olan TV 8'de yayınlanması yönündeydi. Bu isteğe sosyal medyada milyonlarca destek geldi. Ancak şu ana kadar yayın planlamasında bir değişiklik yapılmış gibi gözükmüyor. Son anda bir değişiklik yapılmazsa Galatasaray Barcelona maçı Exxen'de izleyici ile buluşacak.

Galatasaray Muhtemel İlk 11

Domenec Torrent, Barcelona rövanşına çok iyi hazırlandıklarını ifade etti. Bu doğrultuda Torrent'in sahaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor: Inaki Pena - Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Aanholt - Berkan, Taylan - Babel, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu - Mohamed

 

Editör: Haber Merkezi