Dursun Özbek yönetiminde Florya'dan sorumlu olan Levent Nazifoğlu'nun Florya'nın başında olacağını duyuran Öztürk, "Seçilirsek, Levent Nazifoğlu futbolun yani Florya’nın başına geçecek. Dursun Özbek döneminde ne yaptıysa onu yapacak. Taraftarlar, Levent Nazifoğlu’na sıcak bakmıyor olabilir. O dönemki şartlarda 2 Lira’ya alabileceğiniz oyuncuyu 5 Lira’ya almış olabilirsiniz. Levent Nazifoğlu, işini iyi bilir ve iyi yapar. O konuları o dönemki koşullarla değerlendirmek lazım." ifadelerini kullandı.

''Hafriyat kamyonlarını görürsünüz''
Metin Öztürk, seçimden hemen sonra basketbol takımı için salon inşa edeceklerini açıkladı. Öztürk, "2-3 ay içinde Kemerburgaz’da hafriyat kamyonlarını görürsünüz. Yıl bitmeden basketbol için salon inşaatı da başlar. Borçlardan kafamızı kaldırıp bu konularla ilgili konuşamadık." ifadelerini kullandı.

''Kaleci bakacağız''
Sezon sonunda Giresunspor'da kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra takıma geri dönecek olan Okan Kocuk'un takımda kalacağını duyuran Öztürk, alternatif kaleci de arayacaklarını duyurdu. Öztürk, "Okan Kocuk dönüyor ama oynadığı zaman da çok eleştiri almıştı. Okan Kocuk gelecek yine de kale için bir alternatif daha bakacağız" ifadelerini kullandı.

''Taraftar bayrakları hazırlasın''
Göreve geçtiklerinde 5 yılın şahane olacağını duyuran Metin Öztürk, "Biz 5 yıl, 1 ay için bu göreve talibiz. Bizim bayrağı bırakmaya niyetimiz yok. Hep söylüyorum. Taraftar bayraklarını hazırlasın önümüzdeki 5 yıl şahane geçecek." ifadelerini kullandı.

''Nuri Hoca, Milli Takımı çalıştırır''
Taraftarın sosyal medyada takımın başına geçmesi için paylaşımlar yaptığı Nuri Şahin hakkında konuşan Metin Öztürk, "Nuri Hoca, Antalyaspor'da harika işler yapıyor. Şu anda Nuri Hoca'nın da Galatasaraylıların da kafalarını karıştırmayalım. Ben Nuri Hoca'ya başarılar diliyorum. Eminim 5-6 yıl sonra da milli takımı çalıştıracaktır" ifadelerini kullandı. (Ajans 1905)

Editör: Haber Merkezi