Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında kendi sahasında Lazio'yu ağırlıyor. Türk Telekom Arena'da sezonun ilk Avrupa Ligi maçına çıkacak Galatasaray için hedef Lazio engelini aşmak. Galatasaray çıktığı son 8 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Peki Galatasaray Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Lazio maçı muhtemel 11'leri nedir? Futbolseverler bu sorulara cevap arıyor. 

GALATASARAY-LAZİO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Galatasaray-Lazio maçı Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. GS Lazio maçını Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Dev mücadele bu akşam TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı takibi haberimizde olacak. 

GALATASARAY-LAZİO MAÇI MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Nelsson, Kerem, Halil,  Marcao, Taylan, Berkan, Morutan, Yedlin, van Aanholt, Cicaldau,

Lazio: Hysaj, Leiva, Reina, Acerbi, Felipe Anderson, Immobile (Muriç) Luis Alberto, Lazzari, Luiz Felipe, Milinkovic, Pedro

Galatasaray LazioTÜRK TELEKOM'DA SEZON AÇILIŞI 

Zemindeki bakım nedeniyle bu sezon stadından ayrı kalan Galatasaray, bugün taraftarıyla buluşuyor. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezonda ilk kez Türk Telekom Stadı'nda taraftarının karşısına çıkacak.

GALATASARAY'DA 3 EKSİK VAR

Galatasaray'da Arda, Barış ve Boey, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Feghouli ve Emre Kılınç için de Terim'in son ana kadar bekleyeceği bildirildi. Assuncao, Oğulcan, Aytaç ve Fatih ise UEFA listesinde yok.

MUSLERA ESKİ TAKIMINA KARŞI SAHADA!

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, eski takımı Lazio'ya karşı sahada olacak. Sloven hakemin yöneteceği maçta Vedat Muriqi'nin de ilk 11'de olması bekleniyor. 

FATİH TERİM YÖNETİMİNDE 88. MAÇ!

Temsilcimiz Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde 88. Avrupa maçına çıkacak. Galatasaray 34 galibiyet, 19 beraberlik, 34 mağlubiyet yaşandı.

GALATASARAY İLE LAZİO ARASINDA 5. RANDEVU

Galatasaray, Lazio ile tarihinde 5. kez resmi bir müsabakada karşılaşacak. Daha önce 2001-2002 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde eşleşen iki takım, kendi sahasında oynadığı maçları 1-0’lık skorla kazandı. Galatasaray ile Lazio, son olarak 2015-2016 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda karşılaştı. Galatasaray’ın sahasındaki maç 1-1 beraberlikle sonuçlanırken rövanş karşılaşmasını 3-1 kazanan Lazio tur atlayan taraf oldu.

Editör: Haber Merkezi