UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray yoluna kayıpsız şekilde devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubunda Galatasaray deplasmanda yendiği Lokomotiv Moskova'yı tekrar yenerek liderliğini garantilemek istiyor. Ev sahibi Galatasaray taraftar desteğini de arkasına alarak Lokomotiv Moskova'ya karşı goller arayacak. Grubun diğer maçında ise Marsilya sahasında Lazio'yu konuk edecek. İşte Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı şifresiz verecek kanallar ve hangi kanalda? sorusunun cevabı...

GALATASARAY - LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4.maçında Galatasaray Lokomotiv Moskova'yı evinde bu akşam 20:45'te ağarlayacak. GS Lokomotiv Moskova maçı Exxen'de şifreli ve üyeliği olanlara yayınlanacak. 

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI 11'LERİ

Galatasarray: Feghouli, Nelsson, Cicaldau, Morutan, Kerem, Marcao, Berkan, Muslera, Yedlin, Van Aanholt, Halil

Lokomotiv Moskova: Jedvaj, Anjorın, Zemaletdınov, Rybus, Beka, Pablo, Guilherme, Barınov, Rybchınskıy, Zhıvoglyadov, Kerk, 

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR HANGİLERİ?

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı

Galatasaray Lokomotiv Moskova

Galatasaray Lokomotiv Moskova

GALATASARAY GALİP GELİP LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR!

UEFA Avrupa Ligi E grubunda temsilcimiz Galatasaray bu akşam sahasında Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek. Grubun diğer maçında ise Marsilya sahasında Lazio'yu konuk edecek. Galatasaray mücadeleden galip ayrılırsa puanını 10'ya yükseltecek. Liderlik yolunda büyük bir engeli daha aşmış olacak olan Sarı Kırmızılı takım Kasım ayında iç sahada Marsilya ile oynanacak olan maça odaklanacak.

GALATASARAY'DA 2 EKSİK

Galatasaray'da 2 futbolcu yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte tedavilerine devam edilen Arda Turan ile Fransız sağ bek Sacha Boey karşılaşmada görev yapamayacak. UEFA'ya bildirilen listede isimleri bulunmayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de maç kadrosunda yer alamayacak.

LOKOMOTİV MOSKOVA SON ÇALIŞMASINI YAPTI

Rus ekibi yarın oynanacak mücadelenin son çalışmasını Nef Stadı’nda gerçekleştirdi. 15 dakikası basına açık olan bölümde Lokomotiv Moskovalı futbolcular koşu ve pas çalışması gerçekleştirdi. 

İKİ TAKIMDAKİ EKSİKLER

Galatasaray'da göz sakatığı devam eden Omar Elabdellaoui dışında Arda Turan ve Sacha Boey forma giyemeyecek. Konuk ekip Lokomotif Moskova'da ise Anton Miranchuk, Magkeev, Zé Luís, Cerqueira, Kamano sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Oyuncu Fedor Smalov ise Covid-19 hastalığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

JEDVAJ: "3 PUAN ALARAK DÖNMEYİ PLANLIYORUZ"

Basın toplantısına katılan Lokomotiv Moskovalı futbolcu Tin Jedvaj ise, "Moskova’daki oyundan memnun kalmadık, bunu telafi etmek için İstanbul’dayız. Buradan zafer kazanarak, 3 puan alarak dönmeyi planlıyoruz. Gruptan çıkmak istiyoruz ve kalan maçlarımızı kazanabileceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı

AVRUPA KUPALARINDA 298. RANDEVU

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 297 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 105 kez sahadan galip ayrılırken, 114 kez de rakiplerine mağlup oldu. 78 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom rakip fileleri 395 kez havalandırırken, kalesinde ise 443 gol gördü.

TERİM YÖNETİMİNDE AVRUPA'DA 91. MAÇ

Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray'ın başında bugüne kadar 90 kez Avrupa kupası maçına çıktı. Geride kalan karşılaşmalarda Terim'in öğrencileri 36 galibiyet, 34 mağlubiyet ve 20 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı takım, Terim yönetimindeki Avrupa karşılaşmalarında 122 gol atarken, kalesinde ise 131 gole engel olamadı.

6. RANDEVU

Galatasaray ile Lokomotiv Moskova bugüne kadar 5 kez resmi maçlarda rakip oldu. 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1'i de UEFA Avrupa Ligi olmak üzere oynanan müsabakalarda sarı-kırmızılılar 3 kez sahadan galip ayrılırken, Rus ekibi de 2 kez kazandı. Aslan'ın 7 golüne, Moskova takımı 4 golle karşılık verdi.

RUSLARLA 11 KEZ KARŞILAŞTI

Galatasaray, Avrupa kupalarında Rus takımları ile bugüne kadar 11 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, Rus ekiplerini 3 kez mağlup ederken, 6 kez de mağlup oldu. 2 maçta ise kazanan çıkmadı. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılı takım 11 gol kaydederken, kalesinde 17 gol gördü. Aslan bu süreçte Lokomotiv Moskova, CSKA Moskova, Torpedo Moskova ve Spartak Moskova ile mücadele etti.

BU SEZON AVRUPA'DA 9 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray, bu sezon Avrupa kupalarında 9 karşılaşma oynadı. Sarı-kırmızılılar, bu mücadelelerde 4 galibiyet alırken, 2 kez mağlup oldu, 3 kez de berabere kaldı. Aslan Avrupa'da son olarak Rusya'da karşılaştığı Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti.

Editör: Haber Merkezi