Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı tekrar mı edilecek? sorusuna yoğun olarak cevap aranıyor. Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova'yı konuk ettiği ve 1-1 biten maçın ardından hakem hatası gündeme bomba gibi düştü. Dmitri Jivoglyadov Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçında 2 sarı kart yemesine rağmen oyundan atılmadı. Bu gelişmenin ardından Galatasaray'ın konuyu UEFA'ya taşıması bekleniyor. Galatasaray Moskova maçının ardından kart hatası gündemde konuşulmaya başlandı. 

GALATASARAY GALATASARAY–LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI TEKRAR MI EDİLECEK?

Galatasaray–Lokomotiv Moskova maçında hakem skandalı yaşandığı ortaya çıktı.Maçta 90+1'de Kerem Aktürkoğlu'nu çekerek düşüren Dmitri Jivoglyadov pozisyonun hemen ardından hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Pozisyonun ardından çıkan kavgadan sonra aynı oyuncu bu kez kavgaya karışıp tribünlere doğru hareket yaptığı için tekrar sarı kart gördü.

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı saat kaçta

Hakem Lokomotiv Moskova forması giyen Dmitri Jivoglyadov'a 2 sarı kart görmesine rağmen oyundan atmadı. Maçta kural hatası yapılmış oldu. Yapılan kural hatası sonrası maçın yeniden oynanması gündeme geldi.

 Yaşanılan bu olayın ardınan Galatasaray'ın konuyu UEFA'ya taşıyacağı öğrenildi. UEFA'nın alacağı karara göre, maç tekrar edilebilir. Kurallara göre kural hatası nedeniyle maçın tekrarlanması gerekirken Galatasaray'ın bu konuda başvuruda bulunacağı aktarıldı.

UEFA'NIN MAÇ RAPORUNDA TEK SARI KART YAZIYOR

İsviçreli hakemin Zhivoglyadov'a net bir şekilde iki sarı kart çıkardığıın görülmesine rağmen UEFA'nin internet sitesinde yer alan maç raporunda Rus futbolcunun yalnızca tek sarı kart gördüğü, bunu da 90+3'te gördüğü yazmakta.

KURAL HATASI VAR MI?

İsviçreli hakem Sandro Scharer'in Rus futbolcu Zhivoglyadov'a iki sarı kart çıkarıp kırmızı kart göstermemesi sonrası sosyal medyada maçın tekrar edilmesi yönünde yorumlar yapıldı.

Editör: Haber Merkezi