UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçında temsilcimiz Galatasaray Randers ile karşılaşıyor. Galatasaray Danimarka'da galibiyet arayacak. Galatasaray 26 Ağustos’ta İstanbul'da oynanacak rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor. Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? merak ediliyor. Galatasaray-Randers maçı muhtemel 11'leri maç öncesi belli oldu. Galatasaray maçında Marcao oynayacak mı? merak ediliyor. İşte detaylar...

GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ İZLE

GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Randers-Galatasaray maçı bugün Randers Stadı'nda oynanacak. Galatasaray maçı bu akşam TSİ 20.00'de oynanacak.

randers galataasaray

RANDERS GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Randers Galatasaray maçı Star TV'den naklen ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. Randers Galatasaray maçı hakemleri belli oldu! Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek. Manzano’nun yardımcılıklarını Diego Barbero ve Angel Nevado yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez olacak. 

RANDERS-GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER:

Randers: Marxen, Egho, Johnsen, Piesinger, Carlgren, Lauenborg, Kopplin, Mistrati, Kallseoe, Tibbling, Klysner 

Galatasaray: Luyindama, Emre Kılınç, Kerem, Alpaslan, Van Aanholt, Muslera, Boey, Taylan, Berkan, Emre Akbaba, Diagne

AVRUPA'DA 293. MAÇ

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 292 kez mücadele etti. Bu maçlarda sarı-kırmızılı takım 102 kez sahadan galip ayrılırken, 114 defa da rakiplerine mağlup oldu.

76 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Galatasaray, rakip fileleri 390 kez havalandırırken, kalesinde ise 441 gol gördü.

randers galataasaray

FATİH TERİM'DEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA

Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;

Rakibimizi analiz ettik. Klasik bir Kuzey ülkesi takımıyla oynayacağız. Mücadelesi yüksek, tempolu ve temaslı oyunu seven bir takıma karşı oynayacağız. Kolay bir maç olmayacak ama ben takımıma güveniyorum.

Oyuncularım kendilerini ifade etmek için iyi mücadele edeceklerdir. Taylan güzel bir şey söyledi; rakiplerimize saygı duyuyoruz ve mücadele edeceğiz.

"MARCAO CEZASINI DAHA DA ÇEKECEK"

Marcao bir hata yaptı, cezasını da çekiyor. Daha da çekecekmiş gibi de görünüyor.

Galatasaray değerlerini, camiamızın en önemli isimleri ile birlikte görerek, yaşayarak öğrendim. Galatasaray değer ve menfaatlerini koruyacağımdan herkes emin olsun.

Bu değerleri ve çıkarları en iyi bilen insanlardan biriyim. Ayrıca bunu bilen başkanımız ve yönetimimiz de var.

Her takımın soyunma odasında, koridorlarda, antrenman sahasında bu olaylar olur. Ama Marcao'nun olayı akredite alanında oldu. O yüzden farklı. Ancak biz kimsenin sözüyle hareket etmeyiz.

Futbolda her antrenmanda, her koridorda çeşitli hadiseler olur. Olmazsa hepimizin sağlık olarak bir ekibe görünmesi lazım. Bunlar hep olur ama sonra öpüşülür, çözülür. Bunları yönetmek o kadar kolay değil ama biz kimseden bir şey saklamıyoruz.

Şu an Marcao'nun yerine transfer konuşmak için çok erken.

Muhakkak herkes düşüncesini söylemekte özgürdür. Ancak bunu dikte ettirip, Galatasaray'ı kaosa sürükleme çabaları hoş değil. Bu anlamda başkanımızın da son açıklamalarına %100 katılıyorum. Kerem'in gençliğinden bahsediyoruz. Ancak Marcao da 35 yaşında değil, aralarında 2 yaş var. Kerem'i toparlayacağız. Bu olayın disiplinle bir alakası da yok. O an verilen reaksiyondur. Marcao ile görüşmedim. Bütün arkadaşları ve Galatasaray camiası Kerem'i en iyi şekilde destekledi. Burada yapan da yapılan da bizim oyuncumuz. Kararı biz veririz. Suçlu bulduğumuzu kimsenin önüne atmayız. Mağdur olanı ise yalnız bırakmayız.

randers galataasaray

GALATASARAY'DA 4 EKSİK

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na uyguladığı şiddet nedeniyle kadro dışı bırakılan, aynı zamanda sarı kart cezalısı olan Marcao, UEFA’ya bildirilen listede bulunmayan Alexandru Cicaldau, lisansları çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan ile yeni transfer Victor Enok Nelsson, Randers’a karşı forma giyemeyecek.

GALATASARAY'IN AVRUPA YOLU

Süper Lig ’de geçen sezonu averajla ikinci tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde eleme oynama hakkı kazanan sarı-kırmızılı takım, 2. Ön Eleme Turu'nda Hollanda temsilcisi PSV’ye takıldı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinde devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu'nda İskoçya’nın St. Johnstone takımını geçti. Sarı Kırmızılı ekip, gruplara kalabilmek için son olarak Danimarka’nın Randers takımıyla eşleşti. Randers ile ilk olarak deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, 26 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek için mücadele verecek.

RANDERS’IN AVRUPA LİGİ YOLU

Geçen sezon Danimarka Ligi’ni 6. sırada bitiren Randers ise Danimarka Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı elde etti. Bu sezon 5. haftası geride kalan Danimarka Süper Ligi’nde 4 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup liderlik koltuğunda oturan Randers, UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk maçına çıkacak.

Editör: Haber Merkezi