Heyecan dolu Galatasaray Paris Saint Germain karşılaşması için geri sayım başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda oynadığı Club Brugge karşılaşmasından 1 puanla dönen sarı kırmızılı temsilcimiz, 3 puanla grup lideri olan PSG’yi konuk edecek. Cimbom’a gönül vermiş milyonlarca taraftar şimdi bu zorlu mücadelenin ayrıntılarını araştırıyor. İşte, Galatasaray PSG maçının ayrıntıları…

GALATASARAY PSG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

1 Ekim 2019 Salı akşamı saat 22.00’da başlayacak olan karşılaşma, TT Arena’da oynanacak. Bu heyecanlı mücadeleyi Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetirken, maç beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. 

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Mariano, Nzonzi, Lemina, Belhanda, Feghouli, Babel, Falcao

Paris Saint Germain: Keylor Navas, Thiago Emiliano da Silva, Presnel Kimpembe, Thomas Meunier, Juan Bernat Velasco, Marcos Aoás Corrêa, Marco Verratti, Idrissa Gana Gueye, Ángel Fabián Di María, Mauro Emanuel Icardi Rive, Kylian Mbappé

PARİS SAİNT GERMAİN'iN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYINLADIĞI VİDEO ÇOK BEĞENİLDİ. 

MAÇ ÖNCESİ ANALİZLER NE DİYOR?

Galatasaray ve Paris Saint Germain, Avrupa turnuvalarında beşinci kez karşı karşıya gelecek. Daha önce Kupa Galipleri Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelen iki takım, bu maçlarda sahadan ikişer galibiyetle ayrıldı.

PSG deplasmanda Türk takımlarıyla oynadığı iki Şampiyonlar Ligi maçında da sahadan yenik ayrıldı: Ekim 1997'de Beşiktaş'a karşı 3-1 & Aralık 2000'de Galatasaray'a karşı 1-0.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Fransız takımlarıyla karşılaştığı 10 maçın yarısında sahadan yenik ayrılırken (3G 2B 5M), iç sahada ise Fransız takımlarına sadece bir kez mağlup oldu (Mart 1994'te Monaco'ya, 0-2).

Deplasmandaki son iki Şampiyonlar Ligi maçını kazanan PSG, Şubat 2013'ten bu yana turnuvada dış sahadaki ilk üç maçlık galibiyet serisi için sahaya çıkacak.

Şampiyonlar Ligi'ndeki son altı maçının beşinde gol atamayan Galatasaray, turnuvada bundan önce sahaya çıktığı 17 maçta aynı sayıda ulaşmıştı.

Editör: Haber Merkezi