Süper Lig’in 10. Hafta açılış maçında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Geçen hafta deplasmanda Beşiktaş karşısında puan kaybeden sarı kırmızılı ekip, bu hafta kendi evinde 3 puanı alıyor. İşte Galatasaray Rizespor maçının geniş özeti ve golleri...

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI ÖZETİ

Mücadelenin 15. dakikasında Montassar Talbi'nin 15'nci dakikada kendi kalesine attığı golün ardından Galatasaray, mücadelede 1-0 öne geçiyor. Bu golden kısa süre sonra penaltı kazanan sarı-kırmızılılar, Ryan Babel'in 18'nci dakikada penaltıdan bulduğu golle durumu 2-0'a getirdi. 

İlk 45 dakika Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci yarıda da başka gol sesi gelmedi ve sarı kırmızılılar, Rizespor karşısında 3 puanı ilk yarıda bulduğu 2 golle almasını başardı. 

GALATASARAY RİZESPOR MAÇININ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 10. hafta açılış maçında karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin gollerini 15. dakikada Montasar Talbi (kendi kalesine) ve 18. dakikada penaltıdan Ryan Babel attı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 16'ya yükseltti ve ligde evindeki yenilmezlik serisini 41 maça çıkardı. Çaykur Rizespor ise 11 puanda kaldı.

6 Kasım'da deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, Süper Lig'in 11. deplasmanda Gazişehir ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor ise Antalyaspor'u konuk edecek.

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç

Galatasaray: Muslera, Şener Özbayraklı (Dk. 54 Mariano), Luyindama, Ahmet Çalık, Nagatomo, Seri, Ömer Bayram, Emre Mor (Dk. 87 Adem Büyük), Lemina, Babel (Dk. 76 Jimmy Durmaz), Andone

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan (Dk. 56 Tarık Çetin), Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Diomande (Dk. 46 Barış Alıcı), Attamah, Vetrih, Boldrin, Umar, Oğulcan Çağlayan (Dk. 82 Samudio)

Goller: Dk. 15 Talbi (Kendi kalesine), Dk. 18 Babel (Penaltıdan) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 43 Diomande, Dk. 64 Oğulcan Çağlayan, Dk. 71 Talbi (Çaykur Rizespor), Dk. 60 Babel, Dk. 72 Fatih Terim (Teknik direktör) (Galatasaray)

 

Editör: Haber Merkezi