Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta? sorusu bugünün en çok merak edilen konuları arasına girdi. Türk Takımları arasında Avrupa kupalarında en tecrübeli takım olan cimbom, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Club Brugge ile zorlu bir karşılaşma yaşayacak. Karşılaşmayı canlı olarak takip etmek isteyen taraftarlar Club Brugge GS maçı ile ilgili ayrıntıları araştırıyorlar. Haberimizde Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçı ile ilgili detayları bir araya getirdik…

18 Eylül Çarşamba saat 19.55’te başlayacak olan Club Brugge GS maçı, Jan Breydel’de oynanacak. Bu heyecanlı karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

MAÇ ÖNCESİ ANALİZLER NE DİYOR?

Galatasaray ve Brugge tarihlerinde üçüncü kez karşılaşacak. İki takım daha önce 2002/03 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde birinci grup aşamasında karşılaşmış, Brugge deplasmanda 0-0 berabere kalıp evinde 3-1 kazanmıştı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Belçikalı takımlara karşı oynadığı dört maçta da galip gelemedi (2B 2M) ve bu maçlardaki yenilgilerini hep deplasmanda aldı.

Club Brugge, ön eleme turları da dahil olmak üzere Avrupa kupalarında oynadığı son 10 maçın sadece birinde mağlup oldu (5G 4B).

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki grup maçını kaybettikten sonra dört maçta yenilmeyen Brugge (1G 3B), bu maçta da yenilmezse Belçika takımları arasında bu turnuvadaki en uzun yenilmezlik serisini elde edecek (1992'den bu yana).

Club Brugge, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 14 maçın sadece birini kazanabildi (4B 9M) ve o maç da Kasım 2018'deki Monaco maçıydı.

CLUB BRUGGE - GALATASARAY

STAT: Jan Breydel
HAKEM: Slavko Vincic
SAAT: 19.55
YAYIN: beIN SPORTS HD 1

İLK 11'LER

CLUB BRUGGE: Mignolet, Mata, Mitrovic, Deli, Ricca, Rits, Vormer, Vanaken, Bonaventure, Diatta, Okereke
TEKNİK DİREKTÖR: Philippe Clement

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Seri, Nzonzi, Lemina, Babel, Feghouli, Falcao
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim 

CLUB BRUGGE GS MAÇI NEDEN 19.55'TE

UEFA'nın kararıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan mücadelelerin saatlerinde de değişiklik yaşanmıştı. 

UEFA, maçları iki ayrı dilime bölerken, Türkiye için klasik olan 21:45 (saatlerin geri alınmadığı dönemlerde 22:45) geleneği de ortadan kalkmıştı. Orta Avrupa Zaman Dilimi'ne göre (CET) maçlar 18:55 ve 21:00'de başlıyor. Bu şekilde Türkiye saatine göre maç saatleri 19:55 ve 22:00 şeklinde değişmiş oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda sezonun ilk maçına çıkacak olan sarı kırmızılı takımda, Kasımpaşa maçında yüzüne aldığı darbe ile sakatlanan Belhanda forma giymeyecek.

 

Editör: Haber Merkezi