Ekranların sevilen yarışması Gelin Evi isimli program yeniden seyircisiyle buluşuyor. Her gün 5 yeni gelin birbirlerinin evlerine konuk olacağı programın sunucusu Aslı Hünel oldu. Peki, Gelin Evi ne zaman başlıyor 2021? Gelin Evi'nin sunucusu Aslı Hünel kimdir, kaş yaşında, nereli? Merak edilen ayrıntılar haberde.

Gelinlerin çeyizleri, sunumları, özenle hazırladıkları sofraların yer aldığı Gelin Evi, 13 Aralık Pazartesi günü seyirci karşısına çıktı.. Her gün birbirlerinin evlerine konuk olacak olan 5 yeni gelin 10 çeyrek altın ödülünü almak için yarışacak.

5 yeni gelinin yarışmacı olarak katılacağı programda her gün birinin evinde toplanacak olan yarışmacılar, çeyizleri, sunumları, evlilik teklifi ve sürecini paylaşarak 10 çeyrek altın ödülünün sahibi olmaya çalışacak.

GELİN EVİ NE ZAMAN BAŞLIYOR 2021?

İlk bölümü geçen hafta başlayan Gelin Evi yarışması Pazartesi'den (bugün) itabaren saat 12.15'te Show TV'de yayınlanacak. 

ASLI HÜNEL KİMDİR, EVLİ Mİ, ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

Türkiye'nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, 'Bambaşka' isimli albümünde yer alan çalışmaları da kliplendirmeye devam ediyor.

Oyuncu Saruhan Hünel ile şarkıcı Aslı Hünel'in babaları Mehmet Fevzi Hünel Corona virüse yakalanmış, ünlü kardeşler, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinden yardım istemişti. Mehmet Fevzi Hünel, 10 Ekim 2020 tarihinde hayatını kaybetti.

ASLI HÜNEL'İN EŞİ KİM?

Savaş Yurtsever, KOLUMAN otomobil firmasında Otomobil Satış Müdürü olarak çalışıyor. 1975 doğumlu Yurtsever aynı zamanda iş insanı olarak biliniyor.

ASLI HÜNEL'İN ALBÜMLERİ

Büyük Hata
Çok Özledim
Dağlar
Güneş Doğmuyor
Dönemem
Kendine İyi Bak
Yeminliyiz
Duygular
Sevdamız Bitmez
Kırmızı Gülün Alı Var

 

Editör: Haber Merkezi