Gelinim Mutfakta 21 Aralık puan durumu ve gün birincisi merak ediliyor. Her hafta sunucusu değişen Gelinim Mutfakta programında bu hafta Songül Karlı sunucu oldu. Gelinim Mutfakta 20 Aralık puan durumunun ardından yeni günün puan durumu araştırılıyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte detaylar...

GELİNİM MUTFAKTA 21 ARALIK PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 21 Aralık puan durumu belli oldu. Gelinim Mutfakta'da 21 Aralık gününde 18 puan toplayan 2 gelin arasındaki kura sonucunda Yeşim 17. çeyrek altınını yakasına takmayı başardı.

Miyase: 8
Yeşim: 18
Damla: 18
Pınar: 9

Gelinim Mutfakta

GELİNİM MUTFAKTA 20 ARALIK PUAN DURUMU

Miyase: 21

Pınar: 15

Yeşim: 14

Damla: 11

Gelinim Mutfakta

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU SONGÜL KARLI KİMDİR?

Songül Karlı 15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Hem müzik hem de sunuculuk alanında performans gösterdi. Çocukluğundan itibaren müziğe ilgi duyan Karlı, 1991'de piyasaya giriş yaptı. "Derman Sendedir" adlı albümü ile kendini gösteren Karlı, kısa süre içinde kendini tanıtmayı başardı.

2007'den itibaren sunucu olarak televizyon programlarında boy göstermeye başladı. İlk programı Songül Karlı İle Cumartesi, Kanal 7 ekranında yayınlandı. Ardından çok sayıda programda sunucu koltuğunda oturdu.

Ayrıca birçok dizide de rol aldı. En son 2016'da Songül Karlı İle Evlilik Yolunda programını sunan Karlı, ara verdiği ekranlara Gelinim Mutfakta ile yeniden döndü.

 

Editör: Haber Merkezi