Gelinim Mutfakta 8 Haziran puan durumu nasıl? Sezon finali yaklaşırken Gelinim Mutfakta gün birincisi de merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 4. final yarışmacısı belli oldu. Sezon Finali yaklaşırken Seda Sayan final dörtlüsünü açıkladı.  Gelinim Mutfakta bugün itibariyle sezon finaline doğru giden sürece girmiş bulunuyor. Yarışmaya bugün Aysun gelin geri döndü. Final dörtlüsünün başladığı bugün itibariyle artık eleme olmayacak. Gelinler sezon finali birincisi olmak için kıyasıya yarışacaklar. Böylece Gelinim Mutfakta sezon finali yarışmacıları Yağnur, Seda, Ayten ve Aynur oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 8 HAZİRAN PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta 8 Haziran puan durumu belli oldu. Bugün en yüksek puanı Aysun almıştı. Yaptığı bir hata sebebiyle -2 puan kırıldı. Bu sebeple gün birincisi Ayten seçildi.

Ayten: 21

Aysun: 20

Seda: 13

Yağnur:5

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Nilgün Hanım, gelini Yağnur'u tuş ediyor!

Nilgün Hanım, anlattığı bir olay yüzünden gelini Yağnur'u çok sinirlendirdi. Tabiri caizse Nilgün Hanım, bıyık altından gülerek anlattığı hikayenin bir kurmaca olduğunu söyledi.

Yağnur'un bu hikayeye nasıl bir tepki vereceğini görmek istediğini söyleyen Nilgün Hanım, başta Seda Sayan olmak üzere herkesi şaşırtmayı başardı. Bu arada Neriman Hanımın, çiçek düzenleme sanatı diğer kaynanaları sinirlendirdi. Gübre kokusu kaynanalar odasını sardıkça sesler yükselmeye başladı.

Editör: Haber Merkezi