Gelinim Mutfakta Seda Sayan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Gelinim Mutfakta bugün 719. yeni bölümüyle ekrana geldi. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında gün birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu...

GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 3 Haziran puan durumu açıklandı. Günün en yüksek puanını alan isim Seda oldu. Seda gün birincisi seçilerek çeyrek altını kazandı.

Seda:23

Ayten: 15

Yağnur: 9

Deniz: 6

Gelinim mutfakta puan durumu

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN YAŞANANLAR

Deniz, yaşadığı aksiliklerden dolayı gözyaşlarına boğuluyor!

Yemek tadımı ve puanlama sırasında Deniz, ilk günden itibaren yaşadığı aksilikler ile aldığı düşük puanlar yüzünden ağlamaya başlıyor.

Kaynanası Serap Hanım ise, onu teskin etmeye çalışsa da, Deniz stüdyodan ayrılmak istiyor.

GELİNİM MUTFAKTA SERAP KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Serap Hanım yaşını söylemedi. Yarışma da merak konusu olan Serap Hanım yaşını tüm ısrarlara rağmen söylemedi. Serap Seylan, gelini gibi kendisi de Erzurumlu. Bekar olduğu bilinen Serap hanımın iki torunu var. Aynı zamanda esnaf olduğunu belirten kayınvalide Serap şu anda çalışmıyor.

Yarışmadaki diğer kayınvalideler Serap Hanımın yaşıyla ilgili tahminlerde bulunurken, kayınvalidelerden birinin, “Bence yaşınız yok” demesi Serap Hanım’ın yüzünü güldürdü. Daha önce de Serap Hanım’ın gelini programda yaptığı konuşmada torununa babaanne bile dedirtmediğini söylemişti.

Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Deniz Bozdoğan, elinin lezzetine güvendiğini söyleyerek yarışmaya iddialı bir başlangıç yaptı. Sivri dili ile de dikkat çeken Deniz’in yarışmada nasıl bir başarı sergileyeceği de merak konusu.

Aslen Erzurumlu olan 30 yaşındaki Deniz Bozdoğan, İzmir'de yaşıyor. 3 yıldır Serhan Bey ile evli olan Deniz, iki çocuk sahibi.

 

Editör: Haber Merkezi