Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 17 Mayıs Gelinim mutfakta elenen isim kim? merakla beklenirken, haftanın puan durumu da yarışmanın takipçileri tarafından araştırılan konular arasında geliyor. Fatih Ürek'in eğlenceli sunumuyla her hafta izleyicilerine keyifli anlar yaşatan yarışma Gelinim Mutfakta bu hafta yine rekabet dolu anlara sahne oldu. Dün yayınlana bölümde Ezgi ve Güngör arasında söz dalaşı yaşanırken, Gülcan'ın, Besime Hanım ile yaşadığı "Çocuğumu size göstermem!" tartışması bugün de devam ediyor. Peki, Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 17 Mayıs Gelinim mutfakta elenen isim kim? Haftanın puan durumu nasıl? İşte ayrıntılar...

Gelinim mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 17 Mayıs Gelinim mutfakta elenen isim kim?

Gelinim Mutfakta'nın  305.bölümü, Sevim-Güngör Üzüm, Reyhan-Ezgi Yıldırım, Nesibe-Ceren Karakaya ve Besime-Gülcan Ekinci gelin-kaynana çiftlerinin "muhallebili çıtır baklava" tarifi üzerinde ile birbirleriyle yaşadıkları kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Zorlu geçen mücadelede gelin ve kaynanalar pek çok sorun yaşadı. Günün sonunda14 puan alan Güngör, çeyrek altının sahibi oldu. Haftalık genel puan değerlendirmesi sonucunda 49 puan elde eden Ceren yarışmaya veda etti. Ezgi, 58 puan elde ederek üçüncü sırada yer alırken, 68 puan alarak haftanın birinciliğini kazanan Gülcan, 5 altın bileziği koluna takan isim oldu.

Gelinim Mutfakta 17 Mayıs hafta finali izlemek için buraya tıklayın

GELİNİM MUTFAKTA 16 MAYIS PUAN DURUMU

Ceren: 9 puan

Ezgi: 12 puan

Gülcan: 13 puan

Güngör: 14 puan

GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS PUAN DURUMU

Güngör: 15

Ceren: 5

Gülcan: 18

Ezgi: 12

GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS PUAN DURUMU

Ceren: 8 puan

Güngör: 9 puan

Gülcan: 14 puan

Ezgi: 15 puan

GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gün sonuncusu 7 puanla Güngör oldu, Güngör'ü 11 puanla Ceren takip etti. Çeyrek altının sahibi ise 17 puan alan Gülcan oldu. 12 puan alan Ezgi günü ikinci tamamladı.

 

Editör: Haber Merkezi