Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu günün sonunda açıklandı. Kanal D'de ekrana gelen yapımda bir kişi gün birincisi olacak. Hafta içi her gün ekrana gelen yapım bu hafta sezon finaline adım adım yaklaşıyor. Yarışmacılar bugün püre yatağında saray yahni yaptılar. Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu açıklandı! 30 Haziran Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

GELİNİM MUTFAKTA 30 HAZİRAN PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu bugün Seda Sayan tarafından açıklandı. Kayınvalidelerden ve Seda Sayan'dan en yüksek puanı Aysun aldı.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Gönül'ün kaynanası Yüksel Hanım, Yağnur'un kaynanası Nilgün Hanımı arayarak ittifak yapmaları gerektiğini söylüyor. Bu telefon detayını öğrenen Gönül, kaynanası Yüksel Hanıma çok sert bir tepki veriyor. Bu telefon olayı diğer gelin ve kaynanalar tarafından da ağır eleştiriler alıyor. Yüksel Hanım ise, ittifak konusu ile ilgili açıklamasını yapıyor.

GELİNİM MUTFAKTA SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Gelinim Mutfakta yarışması, sezon finali için gün sayıyor. Sunuculuğunu üstlendiği Seda Sayan, programda yaptığı açıklamayla çok yakında muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara veda edeceklerini duyurdu. Gelinim Mutfakta sezon finali için son hafta olduğu açıklanırken, 2 Temmuz Cuma günü sezon finali yapması bekleniyor. 3 sezondur ekranlarda olan ve bu sezonun başında sunuculuğunu Seda Sayan’ın üstlendiği Gelinim Mutfakta’nın yeni sezonda sunuculuğunu kimin yapacağı ise merak konusu.

Editör: Haber Merkezi