Gelinim Mutfakta 16 Haziran puan durumu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında finale adım adım ilerleniyor. Bugün bir gelin çeyrek altını almak için bir kez daha mücadele verecek. Gelinim Mutfakta 16 Haziran puan durumu nasıl? 16 Haziran Gelinim Mutfakta gün birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA 16 HAZİRAN PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta 16 Haziran puan durumu henüz açıklanmadı. Detaylar gelince haberimize ekleyeceğiz.

Gelinim Mutfakta puan durumu

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Gönül, kaynanası Yüksel Hanımın zorlamasıyla Seda'ya ait fotoğrafları indiriyor!

Yüksel Hanım, gelini Gönül'ü zorlayarak Seda'ya ait fotoğrafları indirmesinin istiyor. Gönül'ün indirmesi ise, diğer yarışmacılar tarafından eleştiri yağmuruna uğruyor. Kaynanalar odasında da bu tartışma devam ediyor.

GELİNİM MUTFAKTA SEDA NEDEN AYRILDI?

Bugünden itibaren yarışmaya devam edemeyeceğini açıklayan Seda Yılmaz, programa yolladığı video ile yarışmadan ayrılma sebebini açıkladı. Videoda, merdivenlerden düştüğünü ve sağ omzunun çıktığını söyleyen Seda, çok üzgün olduğunu ancak kolundaki ağrı nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini ifade etti. Bir dahaki sezonda tekrar katılmak istediğini belirten Seda Yılmaz’a programın sunucusu Seda Sayan ve diğer gelin adayları da geçmiş olsun dileklerini iletti.

GELİNİM MUTFAKTA SEDA YILMAZ KİMDİR?

Birbirinden iddialı yarışmacı gelinlerin altınları almak için kıyasıya mücadele ettiği Gelinim Mutfakta’nın bu sezon iddialı yarışmacılarından olan Seda Yılmaz 1 yıllık evli ve 2 aylık kızı var. Seda, kayınvalidesi Nagihan ile birlikte yarışmaya Çanakkale Gelibolu'dan katılıyor. Bu sezona geçirdiği talihsiz bir kaza ile veda etmek zorunda kalan Seda Yılmaz, gelecek sezonda yer almak istediğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi