Gelinim Mutfakta dizisinde sezon finali heyecanı yaşanıyor. Gelinim Mutfakta Yağnur ve Seda Kimdir? Gelinim Mutfakta yarışmasında sezon finaline dört bölüm kaldı. Gelinim Mutfakta merak edilen finalist yarışmacılar belli oldu. Programı sevenler Gelinim Mutfakta yarışmacıları Yağnur ve Seda kaç yaşında? merak ediyor. İşte yarışmacılar hakkında bilgiler...

GELİNİM MUTFAKTA YAĞNUR KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni hafta heyecanı başlarken, bu haftanın yeni yarışmacısı, geçen sezon da yarışmaya katılan Yağnur oldu. Aslen Arnavut göçmeni olan Yağnur, 12 senelik evli. 1 erkek 2 kız çocuğu olan Yağnur, ilk günden rakiplerinin kendinden korkması gerektiğini söyledi.

Önceki sezonda da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yağnur Dalkara İşçiler, yarışmaya özel şoförü ile gelmiş ve o dönem bu hareketi çok konuşulmuştu. Gelinim Mutfakta yarışmasının tanınan yüzlerinden biri olan Yağnur, yeniden yarışmaya dahil oldu ve rakiplerine hiç şans tanımadığını söyledi. Bilezik rekoru kırmaya geldiğini söyleyen Yağnur’u rakipleri ciddiye almadı. Gönül ve Kardelen’e de “Komik kızları severim.” şeklinde tepki veren Seda, Yağnur’un bu iddialı girişine de aynı tepkiyi verdi ve ona hiç şans tanımadı. 

Gelinim Mutfakta Seda kimdir

GELİNİM MUTFAKTA SEDA KİMDİR?

Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta’nın yeni gelini olarak bugünden itibaren altın için mutfağının başına geçecek Seda Yılmaz 1 yıllık evli. 2 aylık kızı var. Çanakkale Gelibolu'dan geliyor. Kalıcı olduğunu ve Aysun ile kapışmak istediğini söyledi. Ayten'in elenmesi gerektiğini ifade etti.

Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir

GELİNİM MUTFAKTA YAĞNUR NERELİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta yeniden dahil olan Yağnur, aslen Arnavut göçmeni ve Manisa’da yaşıyor.

Daha önce iki kez Gelinim  Mutfakta yarışmasında bulunan Yağnur, ilk kez 2018 yılında yarışmıştı. Bu dönem 5 hafta yarışmada kalan ve bir kez haftanın birincisi olmayı başaran Yağnur 5 altın bilezik kazanarak yarışmadan ayrılmıştı. Yağnur, daha sonra da best of bölümlerinde de yarışma fırsatı bulmuştu.

GELİNİM MUTFAKTA YAĞNUR KAÇ YAŞINDA?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 3. kez yarışacak olan Yağnur Dalkara İşçiler 35 yaşında.

Gelinim Mutfakta programının yayınlanan son fragmanında Seda Sayan yarışmacılara diskalifiye edildiklerini açıkladı. İzleyenlerin yaptığı yorumlara göre Perşembe günü 1 Nisan olması sebebiyle, yarışmacılara şaka yapıldığı ve diskalifiyenin gerçek olmadığı iddia edildi. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta’nın yeni gelini olarak bugünden itibaren altın için mutfağının başına geçecek Seda Yılmaz 1 yıllık evli. 2 aylık kızı var. Çanakkale Gelibolu'dan geliyor. Kalıcı olduğunu ve Aysun ile kapışmak istediğini söyledi. Ayten'in elenmesi gerektiğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi