Kanal D'de sevilerek izlenen Gelinim Mutfakta programında büyük sezon finalinde yarışacak isimler merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta Büyük Sezon Finali yarışmacıları Aysun, İlayda, Ece, Gizem, Sibel, Zeynep yer alıyor. Yaptığı yemekler ve diyalogları ile dikkat çeken Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe kimdir, kaç yaşında? Zeynep Kalyon Gökçe Trabzonludur.

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP YARIŞMACISI KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Zeynep Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkan yeni yarışmacılar arasında yer alıyor. Zeynep Kalyon Gökçe yarışmanın başından beri Gelinim Mutfakta'da yarışıyordu. Yaklaşık 2 ay önce programdan elendi ve programa yeniden katıldı.

Zeynep Kalyon Gökçe kimdir

Yarışmaya kayınvalidesi Yasemin Gökçe ile katılan Zeynep Kalyon Gökçe, 32 yaşında ve aslen Trabzonlu. Rekabeti çok sevdiğini ve hırslı bir yapısı olduğunu söyleyen Zeynep, katıldığı ilk bölümde “buraya tozu dumana katmaya geliyorum.” sözleriyle iddialı bir giriş yapmıştı.

Gelinim Mutfakta Zeynep kuaförlük mesleğini icra etmektedir.

GELİNİM MUTFAKTA BÜYÜK SEZON FİNALİ YARIŞMACILARI KİMDİR?

Bugün 721. bölümü ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da artık final etabı başladı. Sezona veda edecek olan programda gelin ve kayınvalideler kendilerine verilen sürede en iyi performanslarını sergileyerek birinciliği elde etmek amacında. Tek hedef altınları kazanabilmek. Marifetlerini milyonlara gösterebilmek adına ocaklarının başına geçevek gelinler şimdiden merak konusu. Yayınlanan fragmanda Aysun, Gizem, İlayda, Ece, Sibel, Seda, Saniye, Ayten, Dudu, Hilal ve Zeynep gösterildi.

11 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Hafta içi her gün, saat 13.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır.

Zeynep: 22

Damla: 16

Aysun: 15

Ayten: 8

Editör: Haber Merkezi