Gelinim Mutfakta 21 Haziran puan durumu günün sonunda açıklanıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen program da bugün de bir isim çeyrek altını kazanacak. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta 21 Haziran puan durumunu kayınvalideler verecek. Peki, Gelinim Mutfakta 21 Haziran puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta'da gün birincisi kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA 21 HAZİRAN PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 21 Haziran puan durumu henüz açıklanmadı. Puan durumu gelince haberimize ekleme yapacağız.

GELİNİM MUTFAKTA'DA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni bölümde 4 gelin kıyasıya mücadeleye devam etti. Kayınvalideler tabaklara puanlarını verdi ve son sözü Seda Sayan söyledi. 15 Haziran Salı günü Seda sağlık sorunları nedeniyle programa veda etti. Seda'nın yerine eski gelinlerden Gönül programa dahil oldu. 18 Haziran Cuma günü ekrana gelen 730. bölümde 4 gelin Tavada Waffle yaptı. Günün en güzel tabağını çıkaran gelin Gönül oldu ve çeyrek altının sahibi oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 17 HAZİRAN PUANLARI

Yarışmanın bugünkü etabında genç gelinler, kaynanalarını memnun etmek, en yüksek puanı kapmak için bir kez daha yeteneklerin sergilemeye çalıştı. Gelinler bugün "Pırasalı Gül Böreğ" yemeği üzerinde maharetlerini göstermeye çalıştı. Peki, yarışmanın bugünkü birincisi kim oldu, çeyrek altın hangi geline gitti.

Bugünkü puanlar şöyle:

Aysun 17 puan

Gönül 13 puan

Yağnur 13 puan

Ayten 10 puan

Alınan puanlara göre çeyrek altını bugün Aysun kazandı. 

Editör: Haber Merkezi