15 Haziran Pazartesi ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gençliğim Eyvah dizisi ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. İstanbul’da iki kebapçının karşısına çıkan İtalyan gençler ile yaşadıkları büyük maceranın anlatıldığı dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen gibi usta oyuncular başrollerde yer alıyor. Bununla birlikte, Gençliğim Eyvah dizisinin nerede çekildiği de izleyiciler tarafından merak ediliyor…

GENÇLİĞİM EYVAH KONUSU NE?

Ezeli iki rakip kebapçı olan Zekeriya ve Arif’in hayatı, Çavi ve Zola adındaki iki İtalyan'ın gelişiyle altüst olur. Babasının kim olduğunu bulmak isteyen Çavi, yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla babasını İstanbul’da aramaya başlar. Çavi’nin elindeki fotoğrafta babasının Arnavutköy’de bir kebapçı olduğu yazmaktadır. Eşleri çok kıskanç olan Arif ve Zekeriya, yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk meselesini eşlerinden saklamak için pek çok zorlu işe girişirler. İki ezeli rakip, konunun kimseye duyulmadan kapanması için iş birliği yapmak zorunda kalır. Zola ise Zekeriya’nın kızı Azra'ya aşık olur. Fakat Azra, Arif'in oğlu Ahmet'le ailelerinden gizli ve fırtınalı bir aşk yaşamaktadır.

OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncuları arasında Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Ulviye Karaca, Günay Karacaoğlu, Ekin Mert Daymaz, Elif Doğan, Erdem Kaynarca, Burak Tozkoparan, Kemal Uçar, Bahar Süer, İpek Çiçek, Beyti Engin ve Ecem Atalay gibi isimler bulunuyor.

NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gençliğim Eyvah dizisi, İstanbul'da var olan ve birçok dizinin de çekimlerinin yapıldığı dizi platolarında çekiliyor. Gençliğim Eyvah dizisi için plato içinde yeni bir mahalle oluşturulmuş durumda.

 

Editör: Haber Merkezi