Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, Türk Gençlik Şöleni düzenledi

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, Türk Gençlik Şöleni düzenledi

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından “Türk Gençlik Şöleni” düzenlendi. Sanatçılar Ali Kınık ve İlyas Öztürk sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, Türk Gençlik Şöleni düzenledi
KAYNAK: Haber Merkezi

Gecede Milliyetçi-Ülkücü hareketin sevilen sesleri Ali Kınık ve İlyas Öztürk konser verdi. Türk Gençlik Şöleni'ne MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Türk Eğitim-Sen temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, MHP Merkez İlçe Başkanı Selami Taşdöven, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sedat Tok,  Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Erhan Bayram, BAİBÜ Türk Dünyası Topluluğu Danışman Akademisyeni Prof. Dr. Dündar Yener, sendika temsilcileri, kurum müdürleri, akademisyenler, ülkücü harekete gönül verenler ve öğrenciler katıldı.

BAİBÜ Kongre Merkezi Bordo Salonda düzenlenen konsere, öğrenciler ve müzikseverler büyük ilgi gösterdi; konser salonunda adım atacak yer kalmadı. Ali Kınık’ın şarkıları ve performansı, büyük beğeni topladı.

Kınık

“YIKILMADAN, YOLUNDAN ŞAŞMADAN YENİLİKÇİ PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok ise etkinlikte yaptığı konuşmada Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının yılmadan, yorulmadan yeni ve yenilikçi projelerle yoluna devam edeceğini vurgulayarak; “Kurulduğu günden bu yana cennet mekan başbuğumuz Alpaslan Türkeş beyefendinin belirlediği ilkeler doğrultusunda Türk gençliğinin emrinde olan Ülkü Ocaklarımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin gösterdiği hedeflere, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın yolbaşçılığında durmadan yorulmadan ilerleyeceğiz. Son yıllarda gerek yazılı, gerekse dijital kaynak üretiminde Türk gençliğinin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam eden Ülkü Ocaklarımız tüm karşı kampanyalara rağmen yılmadan, yıkılmadan, yolundan şaşmadan yeni ve yenilikçi projelerine devam edecektir” ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİMİZE EN DOĞRU SEÇENEKLERİ SUNMA ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ”

Ülkü Ocakları olarak Türk gençliğini her türlü kötü alışkanlıktan koruma uğruna mücadele ettiklerine dikkat çeken Tok; “Türk gençliğini her türlü kötü alışkanlık, kirlilik ve kara propagandadan koruma uğruna mücadele etmeyi kendisine ilke edinen Ülkü Ocaklarımız bu uğurda son nefes ve son damla kana kadar gayretlerini sürdürecektir. Sporda, sanatta ve diğer kültürel faaliyetlerde milli ve manevi yüklerimiz doğrultusunda siz gençlerimize en doğru seçenekleri sunma çabası içerisindeyiz. Bu akşamda bu çabanın bir karşılığı olarak birbirinden değerli sanatçılarımız Sayın Ali Kınık ve Sayın İlyas Öztürk sizlerle olacak. Kendilerine ve salonu doldurarak bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılara en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Türk Gençlik Şöleni 3

İSMAİL AKGÜL GENÇLERE SESLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Eğitim ve Kültürel faaliyetler, çocuk kitapları ve permakültürüyle eğitim ve kültürün yuvası haline geldiğine işaret ederek; “Türlü fitne ve karalama kampanyalarıyla Ülkü Ocaklarını çeşitli iftiralar altında bırakmak isteyenler bugün bu salonda bu samimiyet karşısında hezeyana uğramıştır. Hem Bolu’ya hem de Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ndeki kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum. Abant İzzet Baysal Üniversitesi ülkücülerinin burada bir ağabeyi, bir kardeşi, bir arkadaşı vardır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Bolu ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri başta olmak üzere her bir ülkücü kardeşimin bir kez daha emrinde olduğumu burada beyan ediyorum. Bizler Ülkü Ocaklarından yetişen neferlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olabileceğini hem Bolu’ya hem de Türkiye’ye ispat etmiş olduk.” İfadelerine yer verdi.

“İYİ Kİ ÜLKÜCÜYÜZ!” 

Akgül, TBMM’de kendisinin ve  tüm MHP milletvekillerinin kapısının her daim açık olduğunu ifade ederek; “Bu programı düzenleyerek sizlerle bir araya gelmemize aracı olan Ülkü Ocakları İl Başkanımıza ve yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. İyi ki ülkücüyüz diyorum. Allah bizlere sizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Mevlam ülkemizi ezansız bizleri Kuran’sız ve bayraksız bırakmasın diyorum. Bizleri samimiyetinizla bağrınıza bastığınız için teşekkür ediyorum. Öğrenci kardeşlerimize sınavlarında başarılar diliyorum. TBMM’de İsmail Akgül’ün ve tüm MHP milletvekillerinin kapısı sizlere her daim açıktır. Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene!” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024’ün ilk 5 ayında bin 92 terörist etkisiz hale getirildi

2024’ün ilk 5 ayında bin 92 terörist etkisiz hale getirildi