Giresunspor Galatasaray maçına saatler kala futbolseverler detayları merak ediyor. Galatasaray, Süper Lig'de daha önce Giresunspor ile 12 kez karşılaştı. Bugün saat 21:45'te 13. kez Giresunspor ile Galatasaray mücadele edecek. Maç öncesi Giresunspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? merak ediliyor İşte GS Giresunspor maçı muhtemel 11'leri...

GİRESUNSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Giresunspor Galatasaray maçı Çotanak Stadı'nda oynanacak. Giresun GS maçını Erkan Özdamar yönetecek. Bu akşam saat 21.45'te başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Giresunspor - Galatasaray

GİRESUNSPOR - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER:

Giresunspor: Balde, Hüsamettin, Pelupessy, Traore, Douglas, Perez, Okan, Zeki, Flavio, Serginho, Diabate

Galatasaray: Marcao, Diagne, Boey, Luyindama, van Aanholt, Kerem, Feghouli, Muslera, Berkan, Cicaldau, Taylan, 

GİRESUNSPOR İLE 13. RANDEVU

Galatasaray, Süper Lig'de daha önce Giresunspor ile 12 kez karşılaştı.

Sarı-kırmızılı takım, bu müsabakaların 5'ini kazanırken, 2'sinden Giresunspor üstün ayrıldı. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise berabere bitti.

Galatasaray'ın söz konusu maçlardaki 18 golüne, Giresunspor 11 golle karşılık verdi.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN YOK

Galatasaray'da lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan, Giresunspor maçının kadrosunda yer alamayacak. Sarı-kırmızılı takım ile Çaykur Rizespor arasında Oğulcan Çağlayan transferinde yaşanan ihtilaf nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Karadeniz kulübü ile sözleşmesini haksız feshettiği gerekçesiyle ocak ayında 25 yaşındaki oyuncuya 6 maç men ve 1 milyon 200 bin avro para cezası vermişti. 

TFF Tahkim Kurulu, yapılan itiraz üzerine şubat ayında 6 maç men cezasını 3'e indirmesine rağmen para cezasını onamıştı. TFF, 2021-2022 sezonu öncesi Oğulcan Çağlayan'ın lisansını çıkarmamıştı. Galatasaray Kulübü ve Oğulcan, Bölge Adliye Mahkemesine yaptıkları itirazın reddi sonrası Yargıtay nezdinde temyize gitmişti.

NELSSON'UN LİSANSI HENÜZ ÇIKMADI

Galatasaray yeni transfer Victor Nelsson'u takıma adapte olması için Giresun'a götürdü ancak genç savunmacının lisansı henüz çıkmadı. Yabancı oyuncu sayısı fazla olan Galatasaray, Sekidika ve Ozornwafor'u İstanbul'da bırakan sarı-kırmızılılar, bu oyuncuların kulüp bulması halinde Nelsson'un lisansını çıkarabilecek. 

FATİH TERİM REKOR İÇİN SAHADA!

Fatih Terim, kariyerinde Giresunspor'a ilk kez rakip olacak. Tecrübeli teknik adam, daha önce Süper Lig'de karşılaştığı 52 takımın 49'unu en az bir kez devirmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar, bugün Giresunspor'u devirirse, Terim de 50. farklı takıma karşı galibiyet alacak ve Şenol Güneş'in rekoruna ortak olacak. Terim, Galatasaray'ın başında bu sezon Adana Demirspor ya da Karagümrük'ü de yenerse bu alanda zirveye oturacak.

GALATASARAY, GİRESUN'DA ZORLANIYOR

Galatasaray, Giresunspor ile deplasmanda oynadığı hiçbir maçı kazanamadı. Sarı-Kırmızılıar 6 mücadelede 5 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Sarı-Kırmızılılar, bugün bir ilke imza atarak, rakibini devirmek istiyor.

İKİ OYUNCUYA ÖNLEM

Karadeniz ekibinin golcüsü Balde, geçen sezon 1. Lig'de 19 kez rakip fileleri havalandırırken krallık listesinde ikinci sırayı aldı. Serginho ise 10 asist ile ligin zirvesindeydi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Çotanaklar'ın Süper Lig'e çıkmasında büyük paysahibi olan bu iki oyuncu konusunda öğrencilerini uyardı.

Editör: Haber Merkezi