Dünya üzerinde hiçbir teknik direktör şu dönemdeki Fatih Terim’in yerinde olmak istemez. Ruhu kazanmak istiyor Terim’in ancak, koşullar asla bu şansı ona tanımıyor.

Tutunduğu dallar birer birer kırıldı. Savunmayı oturttu, ikisi de sakatlandı. Herkesin, ‘galibiyetin yarısı’ dediği Fernando Muslera’nın ayağı iki yerinden kırıldı… Forveti gol atmaya başladı. Çok sürmedi fazladan yenen tekmeler, kartlar, onlar da birer birer gitti… Orta sahada ‘iyi’ dediği ikinci maçta forma giyemedi. Eksiklere rağmen liderle oynadığı maçı iyi bitirdi, şampiyonluk uzaklaşsa da, Şampiyonlar Ligini yakınlaştıracak maça hazırlandı Terim’in öğrencileri… O da ne? Terim’in ‘seneye mutlaka kadromda olsun’ dediği Monaco’dan kiralık Henry Onyekuru, bırakın seneyi Trabzonspor maçını bile göremedi.

Bir de şampiyonluklarda etkisi büyük Sofiane Feghouli’nin kırmızı kartlık tekmesini yakalayan VAR hakemi Ali Palabıyık, Cüneyt Çakır’a bir de beyaz noktalık pozisyon işaret edince… Yine de Trabzonspor kadar pas yaptı, şut attı, pozisyon buldu… Ancak yetmedi…