Hekimoğlu dizisi yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu oyuncuları ile de dikkat çekiyor. Hekimoğlu dizisi oyuncularından Gizem Erman kimdir, kaç yaşında, gerçek ismi nedir? Oynadığı dizi haricinde rol aldığı filmler ile de Gizem Erman adından söz ettiriyor.

GİZEM ERMAN KİMİNLE EVLİ?

Ekranlarının sevilen yüzü Gizem Erman 2007 yılında Halit Ergenç ile dünya evine girmiştir. Sadece bir yıl süren evlilikleri 208 yılında bitmiştir. Gizem Erman, Hüseyin Karabey ile 2012 yılında dünya evine girmiştir. Ünlü oyuncu Gizem Erman oyunculuk kariyerinin zirvesini yaşamaktadır. Birçok projede yer alan Gizem Erman, son olarak Hekimoğlu dizisinin sevilen oyuncusu olmuştur ve yetenekleri ile tam not almıştır.

Gizem Erman kimdir

GİZEM ERMAN KİMDİR?

Ünlü oyuncu Gizem Erman 1984 yılında hayata gözlerini açmıştır. Gizem Erman Soysaldı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu olmuştur. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk kariyerine soyunan Erman, televizyon dünyasının sevilen yüzü olmaya devam ediyor. İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu İzmir’de yaşamaya devam etmiştir. Soysaldı, dizi oyunculuğuna ek olarak birçok filmde rol aldı. Gizem Soysaldı’nın rol aldığı yapımlar; Arka Sokaklar, Seksenler, Bizim Okul ve Sensiz Yaşayamam.

HEKİMOĞLU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hekimoğlu dizisi yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Hastane dizisi olan Hekimoğlu, oyuncuları ile dikkat çekiyor. Ünlü bir hastanede çalışan ünlü bir doktorun başından geçen olaylar anlatılmaktadır. Ünlü doktorun çalışma tarzı herkesi dikkatini çekmektedir. Kısa süre içinde hastanedeki hastaların tedavilerini bulan Ateş Hekimoğlu, rahat tarzı ile doktorların dikkatini çekmiştir. Ateş Hekimoğlu, hastaların hastalıklarını hemen buluyor. Ateş Hekimoğlu hastaların kişisel hayatlarına karışmaz ve birebir muhatap olmak istemez. Uzaktan kontrol edip tedavi yöntemlerini söyler. Hastaları ile konuşmayan Hekimoğlu, üniversiteden arkadaşı olan kadın ile aynı hastanede yaşamaktadır.

 

Editör: Haber Merkezi