Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, futbolseverlere müjdeli bir haber verdi ve Rangers GS maçının şifresiz yayınlanacağını duyurdu. Sarı kırmızılı temsilcimiz, galip gelmesi halinde puanını katlayarak, avantaj elde edecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Glasgow Rangers Galatasaray maçının yayın bilgilerine ait tüm detaylar haberimizde…

GLASGOW RANGERS GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi Play Off karşılaşması için sarı kırmızılı temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Glasgow Rangers'a konuk olacak. 1 Ekim Perşembe akşamı saat 21.45'te başlayacak olan mücadele Teve2 ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

RANGERS GS MAÇI ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig'e 2/2 başlayan, UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde de önce Neftçi Bakü, arkasından da Hajduk Split'i deviren Galatasaray, gruplara kalmak için play-off turunda Rangers ile eşleşmişti.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda İskoçya'nın Rangers takımıyla yapacağı maçı Letonya Futbol Federasyonundan hakem Andris Treimanis yönetecek.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Glasgow şehrindeki Ibrox Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta Treimanis'in yardımcılıklarını Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjonnikovs üstlenecek.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Aleksandrs Golubevs olacak.

 

 

Editör: Haber Merkezi