Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube ve Gmail'da erişim sorunu yaşanıyor.

Youtube'a erişim sağlamaya çalışan kullanıcılar, "Something went wrong" ifadesiyle karşılaşıyor. Google'ın en popüler hizmetlerinden biri olan Gmail'da da benzer bir sorun yaşanıyor.

Video paylaşım sitesi Youtube sayfasına ulaşılamıyor. Pek çok kullanıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yotube'da hata yaşadıklarını dile getiriyor. Global bir sorun yaşayan Youtube'dan henüz resmî bir açıklama gelmedi.

GOOGLE'IN DİĞER SERVİSLERİ DE ETKİLENDİ

Dünyanın en çok ziyaret edilen paltformalarına sahip Youtube'un yanı sıra Google'ın diğer hizmetleri arasında yer alan gmail, arama butonu da gecikmeden etkilendi. Konu ile ilgili şirketten henüz bir açıklama gelmezken kısa süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor.

SOMETHİNG WENT WRONG HATASI NEDİR?

Youtube'a girmek isteyenler "Something went wrong" hatası ile karşılaşınca uyarının ne anlama geldiğini merak etmeye başladı.

Söz konusu uyarı Youtube'da herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında verilen "bir şeyler yanlış gitti" hatası olarak veriliyor.

15:58:08

SERVİSLER NORMALE DÖNDÜ

Dünya genelinde çöken YouTube, Gmail ve Playstation servisleri yaşanan kesintinin ardından normale döndü. Google, konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Google servisleri, daha önce 20 Ağustos 2020 tarihinde de çökmüştü.

Editör: Haber Merkezi