Doğrusunu isterseniz, ilk dakikalarda çok korktuk.

Rusya çok istekli başlarken biz tutuktuk. Onlar pozisyonlara girerken, biz seyredip, basit hatalar yapıyorduk. Ta ki, golü kalemizde görene ve Semedov’un kırmızı kartla oyun dışında kalmasına kadar. İşte ne olduysa bunlardan sonra oldu. Titredi ve kendisine geldi Milli Takım.

Son günlerin formda isimleri çıktı sahneye. Caner, Kenan’a “Al da at” dedi o da attı. Ve bir Cengiz Ünder klasiği sahneye çıktı. Görerek, bilerek mükemmel bir gole imza attı. Cenk’in penaltısı rahatlatınca, sonrasında sıkıntılı anlar da yaşadık.

Dedik ya, tutuk başladık. Defans hattımız ilk dakikalarda Rusya ataklarına karşı koyamadı, orta sahada top tutamadık, hücumda ise hiç etkimiz yoktu. Üstelik gol de geliyorum diyordu. Golü yedikten sonra imdadımıza hakem Marciniak’ın haklı düdüğü yetişti. İşte o kırmızı kart kamçıladı, cesaretlendirdi bizi, geç açıldık.

Çocukların güveni de geldi golleri de. Cengiz mükemmel oynadı, Caner her zamanki gibi asistiyle çıktı sahneye, Ozan ve Okay yüreğini koydu. Zeki durmadı, koridorunda gitti, geldi. Hakan ve Cenk gol için didindi durdu. Tüm bunların sonucunda 2020’nin ilk galibiyeti de geldi, grupta umudumuz da devam etti.

Şimdi önümüzde Macaristan deplasmanı var. Daha sakin başlamalıyız, daha çok topa sahip olmalıyız, daha dikkatli olmalıyız.

Bu zor günlerde milletimizin zaferlere, devam eden umutlara, başarılı sonuçlara ihtiyacı var. Ve bu çocukların da başaracak gücü var.