Lider Trabzon emin adımlarla hedefe doğru gidiyor. Adı büyük rakiplerinin puan kaybetmesi de liderin ekmeğine yağ sürüyor. Maçta oynanan futbola baktığımızda Trabzon tam lakabı gibi, Fırtına…

Maç içinde bir duruyor bir esiyor estiği zamanda golü buluyor.

Maçın başında maça asılan, koşan, atak yaratan Adana Demirspor’un hızını ilk çeyrekte kesen Abdullah Avcı’nın talebeleri, ilk yarının sonlarına doğru durunca konuk takım yine etkili göründü.

Trabzonspor’un maçı kazandı diye, savunmasındaki gedikleri göz ardı etmemek lazım. Özellikle Denswill’in açıklarıyla yaşanan tehlikeler Abdullah hocanın gözünden kaçmamıştır.

Nwakaeme tam bir futbol sihirbazı. Mücadele gücü, hırsı ve akıllı pasları ile oynadığı futbol, hem göze hitap ediyor hem de skora katkı sağlıyor. Marek Hamsik, sakin oyununun yanı sıra golü de buluyor. Önümüzdeki maçlarda Djaniny ve tamamen iyileşen Bakasetas’ın da bulunduğu kadro karşısında takımların puan şansı yok gibi görünüyor. Tabii kaleci Uğurcan’ın da verdiği güven ve kurtarışlarını da unutmayalım.

Adana Demirspor takımında Balotellinin kariyer ve kalitesi hemen ön plana çıkıyor. Ama yaşından dolayı 90 dakika da aynı performansı gösteremiyor. Yorulunca da ofsayta düşüyor.

Fırat Aydınus tam anlamıyla bir usta. Kendisini uzun zamandan beri Trabzonspor maçına atayamayanlara, dünkü yönetimi bir selam gönderdi. İlla eleştirelim dersek, Balotelli’ye kart göstermeden 81 dakika nasıl durabildi acaba?