"Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı anlatan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü geçtiğimiz cumartesi yayınlanmamıştı. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaştığı dizinin izleyici kitlesi her geçen gün artıyor. Peki, Gönül Dağı 46. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı mı? İşte Gönül Dağı 46. Bölüm 2. Fragmanı izlemek için ayrıntılar...

GÖNÜL DAĞI 46. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI MI?

2 sezondur TRT'de yayınlanan ve geniş kesimler tarafından takdir edilen Gönül Dağı dizisinin geçen bölümü heyecanlı anlar yaşatmıştı. Sevilen dizi Gönül Dağı'nın 46. bölümünün 2. fragmanı da yayınlandı. Seyirciyi yine hem hüzünlendirecek hem de güldürecek bir bölüm daha ekrana geliyor.

Gönül Dağı 46. Bölüm 8 Ocak Cumartesi akşamı ekranlara gelecek.

GÖNÜL DAĞI 46. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ramazan ve Asuman’ın barıştığını geç de olsa öğrenen amcaoğulları bunu onlardan saklayan Ramazan’la yüzleşme yaşarlar. Bu yüzleşme sonucunda bu zamana kadar kaçırdıkları bir gerçeğin farkına varan Taner ve Veysel, bu durumu düzeltmek için kolları sıvar. Bu yüzleşme amcaoğullarını nasıl bir maceraya sürükleyecektir?

Öte yandan Rıfat ve Meryem görüşmeye devam ederken bu durum Hacer’i iyice rahatsız etmeye başlamıştır. Gün geçtikçe daha çok sinirlenen Hacer, Meryem’i kırar. Diğer yanda artık Sütçü Çaplin de görüşmelerine sıcak bakmamaktadır. Rıfat ve Meryem bu engelleri aşmayı başarabilecekler midir?

Gedelli’de tiyatro var!

Günşıl’ın yoğun emeğiyle hazırladığı tiyatro oyununun günü yaklaştıkça heyecan da artmaktadır. Herkesin bir yerinden dahil olduğu bu oyun sahnelenirken neleri beraberinde getirecektir?

 

Editör: Haber Merkezi