'Bozkırda bir Anadolu masalı' sloganıyla izleyecisiyle buluşan Gönül Dağı yeni sezon hazırları tamamlandı. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan'ın başrolleri paylaştığı dininin yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Yazar Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden esinlenilmiş olan dizinin detayları merak ediliyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor?

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Her bölümde dizideki bir karakterin hikayesini anlatan Gönül Dağı, yeni sezonda sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerle harmanlanmış samimi senaryosuyla izleyici karşısına çıkacak.

TRT 1'in sevilen dizisi "Gönül Dağı"nın yeni sezon ilk bölümü 11 Eylül Cumartesi saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZONDA HANGİ GELİŞMELER YAŞANACAK?

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtmaya devam edecek. Dizide amcaoğullarının girişimcilik maceraları her bölümde farklı sürprizlerle izleyenlerle buluşacak.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan'ın başrolleri paylaştığı dizide Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli rol alıyor.
 

Editör: Haber Merkezi