Görev yeri belgesi üzerinde kişinin çalıştığı kurum, görev bilgileri, kadro ve derece bilgileri yer almaktadır. Merkez ve taşra teşkilatında görev alan personellerin görev yeri belgesi erişime resmen açıldı. Evlilik veya tayin sonrası Milli Eğitim Bakanlığı görevlileri, görev yeri belgesi çıkartmak isteyebiliyorlar. Bu sebeple görev yeri belgesi sorgulama ve görev yeri e-devlet sorgula ekranı araştırılıyor. 

MEB GÖREV YERİ BELGESİ SORGULAMA-ALMA EKRANI

GÖREV YERİ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

MEBBİS internet adresi üzerinden görev yeri belgesini kolayca indirebilirsiniz. Bunun için öncelikle https://mebbis.meb.gov.tr/ adresi üzerinden bilgileriniz ile beraber giriş yaptıktan sonra E-Personel Modülü sekmesine tıklayarak personel araması yapmalıyız.

Görev yeri belgesini alacağımız personelin ekranındayken önce yazdır seçeneği sonra açılan ekranda görev yeri belgesine tıklıyoruz. Daha sonra ilgili yerleri doldurarak çıktısı alınabiliyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatı personelinin görev yeri belgesi, e-Devlet üzerinden erişime açıldı" denildi.

İŞTE GÖREV YERİ BELGESİ ÖRNEĞİ:

görev yeri belgesi,

Editör: Haber Merkezi