Görevimiz Tehlike 4’te dünya çapında olay yaratacak terörist bomba saldırısına neden olduğu gerekçesiyle itham edilince olaylar büyür. Haberimizde Görevimiz Tehlike 4 ile ilgili bilgileri ve Görevimiz Tehlike film serisine dair ayrıntıları okurlarımız için hazırladık…

GÖREVİMİZ TEHLİKE 4 KONUSU NE?

Global çapta olay yaratacak terörist bir bomba saldırısına neden olmakla itham edilince IMF kapatılma noktasına gelir. Ethan Hunt ve arkadaşları, "Ghost Protocol" adı verdikleri yeni bir operasyon ile kimlik değiştirerek bu sefer kendi birimlerini temize çıkartmak için mücadele verecekler. Kimseden yardım almadan, kimseyle iletişimde olmadan. Bu en tehlikeli, en zor görev...

Serinin 4. filmi Ghost Protocol'de, Ethan Hunt'ın maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Serinin diğer bölümlerine göre daha farklı türlerle ün kazanmış birçok önemli oyuncuyu kadrosunda barındıran film, Tom Cruise'in yanı sıra Simon Pegg, Jeremy Renner, Paula Patton, Josh Holloway gibi isimlerle dikkat çekiyor.

GÖREVİMİZ TEHLİKE 4 OYUNCULARI

Tom Cruise Rolü : Ethan Hunt

Jeremy Renner Rolü : William Brandt

Simon Pegg Rolü : Benji Dunn

Paula Patton Rolü : Jane Carter

Michael Nyqvist Rolü : Kurt Hendricks

Vladimir Mashkov Rolü : Anatoly Sidorov

Josh Holloway Rolü : Trevor Hanaway

Anil Kapoor Rolü : Brij Nath

GÖREVİMİZ TEHLİKE SERİSİ

Geçmişi 1966’ya dek geriye giden Görevimiz Tehlike dizisinin beyazperde yolculuğu ise efsane seri tam 30 yaşındayken, 1996’da ilk Görevimiz Tehlike  filmiyle başladı. İlk filmin etkisi üzerine 2000 yılında Görevimiz Tehlike 2 ; 2006’da Görevimiz Tehlike 3 ve 2011’de Mission: Impossible - Ghost Protocol çekildi.

GÖREVİMİZ TEHLİKE 4 HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Aksiyon filmlerinin en ünlülerinden Görevizmiz Tehlike 4, 20 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'da Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

 

Editör: Haber Merkezi