2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan 21. hafta mücadesinde Bayburt Özel İdarespor evinde Bandırmaspor'a 3-1 mağlup oldu. Müsabakaya hakem Levent Balcı'nın vermiş olduğu kararlar damga vurdu.

 

Bayburt Özel İdarespor-Bandırmaspor maçında konuk ekip kalecisi Zülküf Özer'in Tolga Şahin'e ceza sahasında yaptığı müdahale hakem tarafından 'ihlal yok' denilerek devam ettirildi.

Maçın ilerleyen dakikalarında Bandırmaspor defans oyuncusunun topa elle müdahalesini de görmeyen Levent Balcı, büyük bir skandala imza attı.

 

İlk olayı bu değil
İki sezon önce Anadolu Selçukspor-Fatih Karagümrük maçını yöneten Levent Balcı, çizgiyi geçmeyen pozisyon için gol kararı vermişti. Hakem bir süre dinledirildikten sonra Körfez FK-Fethiyespor maçında da tepki çeken bir yönetim sergilemişti. 

Federasyon ne işe yarıyor?
Merkez Hakem Kurulu tarafından halen müsabakalarda görevlendirilen Levent Balcı, Bayburt Özel İdarespor-Bandırmaspor maçında skandal bir yönetim göstererek birçok futbolseverin tepkisini çekti.

Eski hakemden tepki
Eski hakem Bünyamin Güzer, pozisyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Şu pozisyona devam diyen İzmir bölgesi hakemi Levent Balcı'yı yeniden hakem yapmaya çalışmak kusura bakmayın ama hakemlik mesleğinde bölgeciğin açık göstergesidir. Yazık çok yazık" dedi.

Oyuncu hastaneye kaldırıldı
Bayburt Özel İdarespor-Bandırmaspor maçının ilk dakikalarında kalecinin sert müdahalesine maruz kalan Tolga Şahin, maç sonu hastaneye kaldırıldı.

Editör: Haber Merkezi