Game Of Thrones 3. bölüm fragmanı, sabahın ilk saatlerinden itibaren en çok aranan konular arasına girdi. Neredeyse 2 yıllık bir aranın ardından GOT 8. sezon 1. ve 2. bölüm rekor seviyede izlendi. Şimdi gözler Game Of Thrones 3. bölümde. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan Game Of Thrones 3. bölüm fragmanında, aksiyondan çok psikolojik bir gerilimin var olduğu görülüyor. Dizi ile gelecek en ufak bir haberi bile ilgiyle karşılan GOT hayranları, yeni fragmanı izlemek için yoğun bir araştırma içine girdiler. Yayınlanan ilk iki bölümde savaş için tüm hazırlıklar sürerken, Game Of Thrones 3. bölüm fragmanında artık kaçınılmaz olan savaşın başladığı görülüyor. Jon “Gece kralı geliyor” derken, çeşitli karakterleri aksiyon hazırlığı içinde görülüyor. Daha sonra da Daenerys, Jon’a “Ölüler ordusu çoktan geldi.” diyor. İşte, buzla ateşin yaşamla ölümün savaşının başladığı Game Of Thrones 3. bölüm fragmanı...

Game Of Thrones 3. bölüm fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Game Of Thrones'in ilk bölümü yayınlanmasıyla birlikte, tüm dünyanın gözü 2. bölümde oldu. İlk bölümde Jon Snow ve Daenerys Targaryen birlikte Kuzey'e geldiler. Jon Snow yıllar sonra ailesiyle tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, Sansa Stark Targaryen'in gelmesinden çok hoşnut olmadı. Bir diğer tarafta Samwell yıllar sonra gerçeği Jon Snow'a söyleyerek aslında Daenerys Targaryen halası olduğunu ve gerçek Kral'ın Jon Snow olduğu belirtmiştir.

Night King'in amacı ne?

Jon Snow strateji toplantıları sırasında: "Hepsini Night King yarattı, onun emrine amadeler. Eğer düşerse, onu devirmek tek şansımız olabilir" diyor. Jamie Lannister'da buna karşılık "Eğer doğruysa, kendini açığa çıkarmaz ki" diye ekliyor.

Bran ise, "Evet kendini açığa çıkaracak. Benim için gelecek. Daha önce de denedi. Birçok kez, birçok  üç gözlü kuzgunla."Sonsuz bir gece. Bu dünyayı silmek istiyor. Ve ben onun belleğiyim."

O sırada Sam, Bran'in söylediklerine hak vererek onun neden Night King'in uğrayacağı ilk liman olabileceğini şu şekilde açıklıyor: " Ölüm bu zaten, değil mi? Unutmak, unutulmak. Geldiğimiz yeri unutursak insanlığımızı kaybederiz. Hayvandan farkımız kalmaz. Senin hafızan kitaplardan gelmiyor, anlattıkların sadece birer hikaye değil. Ben de dünyayı silmek istesem, ilk senden başlardım!"

 

Editör: Haber Merkezi