Süper Lig'in 10. haftasında lider Trabzonspor, İzmir'e 6 eksikle gitti. Trabzonspor tarafında Bakasetas'ın durumu maç saatinde belli olacak. Ligde 21 maçtır yenilgi yüzü görmeyen lider Trabzonspor'un amacı Göztepe'yi de yenerek liderliğini pekiştirmek. Ev sahibi Göztepe taraftar avantajı ile bu maçtan galip ayrılmak istiyor. İşte Göztepe Trabzonspor maçı canlı izle şifresiz izlenir mi? detayları...

GÖZTEPE TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

GÖZTEPE-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Göztepe Trabzonspor maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından şifreli olarak naklen yayımlanacak. Göztepe Trabzonspor maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

GÖZTEPE-TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER!

Göztepe: Atınç, Ndiaye, Kahraman, İrfan Can, Atakan, Nwobodo, Murat,  Yalçın, Burekovic, Tjianic, Jahovic,

Trabzonspor: Uğurcan, Abdülkadir Ömür, Hugo, Denswil, Siopis, Bakasetas,Dorukhan, Edgar Ie, Berat, Gervinho, Djaniny, 

GÖZTEPE'DE TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ 3 EKSİK!

İzmir temsilcisinde sakatlıkları bulunan Wilker Jose Angel Romero ve Marko Mihojevic, antrenmanda yer almadı. Sarı-kırmızılı ekipte Halil Akbunar'ın durumu maç saatinde belli olacak.

Göztepe Trabzonspor maçı

TRABZONSPOR'DA EKSİKLER

Trabzonspor'da bu karşılaşma öncesinde 4 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.

Karadeniz ekibinde Anthony Nwakaeme, Bruno Peres, Abdulkadir Parmak ve Fode Koita, Göztepe karşısında forma giyemeyecek.

Bordo-mavililer, bu sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamladıktan sonra 16.30'da özel uçakla İzmir'e gidecek.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA İKİ TAKIM DA KAZANDI

Trabzonspor, sahasında geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. İzmir deplasmanına zirvede gidecek olan bordo-mavililer, dış sahadaki 22 maçlık yenilmezlik serisini sürdürerek namağlup lider olarak yoluna devam etmeyi planlıyor. Göztepe ise geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek 4 hafta aradan sonra galip gelmişti. Trabzonspor'u ağırlayacak olan Ege temsilcisi, sahadan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

TRABZONSPOR İSTATİSTİKLERDE ÜSTÜN

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 26 maçta bordo-mavililerin üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor'un 11, Göztepe'nin ise 5 galibiyeti bulunuyor. 10 mücadele de beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Karadeniz ekibi 37 gol atarken, İzmir temsilcisi 20 gol kaydetti.

Editör: Haber Merkezi