Süper Lig'e verilen Milli aradan sonra Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Kıran kırana geçeçcek mücadelenin detayları merak ediliyor. Peki, GS FB derbisi ne zaman 2021? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Milli maç arasını Bursaspor ile hazırlık maçı yaparak değerlendiren sarı kırmızılı takım kendi evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Galatasaray 21 puanla dördüncü sırada bulunurken, Fenerbahçe 20 puanla yedinci sırada yer alıyor.

Lider Trabzonspor’un 30 puana ulaşmasının ardından aradaki farkın açılmasını istemeyen iki takım mutlak galibiyet parolasıyla sahada olacak.

Galatasaray bu maçın ardından Marsilya’yı konuk edecek, Fenerbahçe ise Olmpiakos deplasmanına gidecek.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de derbi haftası 21 Kasım 2021 Pazar gününe denk gelecek.

 Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan mücadele saat 19:00’da başlayacak.

DİAGNE’DEN FENERBAHÇE MAÇI AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları derbi maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
Mbaye Diagne, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile oynadıkları hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Senegalli oyuncu, 5-2 kazandıkları Bursaspor maçında iyi oynadıklarını belirterek, "Fiziksel olarak kendimizi hazır tutmamız açısından iyi bir fırsat oldu. Bütün takımın da iyi değerlendirdiğini düşünüyorum." dedi.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile yapacakları derbinin çok önemli olduğunu aktaran Diagne, "Bu maçın kolay olmayacağını söyleyebiliriz. Evimizde oynadığımız için avantajlıyız. Üç puanı almak için oynayacağız. Taraftarımızın da keyif alacağı bir maç oynayacağız. Çok fazla taraftarın geleceğinden eminim. Onların desteği bize katkı sağlayacak." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi