Son haftalarda kötü sonuçlar alan Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Göztepe'yi konuk edecek. Artık takımlarından iyi sonuçlar bekleyen taraftarlar, maçın ayrıntılarını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Süper Lig'de kötü sonuçlar alan Galatasaray ve Göztepe galibiyet için sahaya çıkıyor. Bu karşılaşmada Fatih Terim'in bazı futbolcuları kulübeye çekmesi bekleniyor.

GALATASARAY - GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Göztepe maçı 26 Eylül Pazar günü saat oynanacak. Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan'ın yöneteceği açıklandı. Şansalan'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Hakan Yemişken yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Mustafa Kürşad Filiz üstlenecek.

MAÇ BİLETKLERİ NE KADAR?

Galatasaray - Göztepe maçının bilet fiyatları açıklandı. Mücadelenin en uygun bileti 80 TL, en pahalı bileti ise 780 TL olarak duyuruldu.

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Cicaldau, Morutan, Kerem Aktürkoğlı, Halil Dervişoğlu.

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Berkan Emir, Soner Aydoğdu, Obinna Nwobodo, David Tjanic, Halil Akbunar, Lourency Rodrigues, Cherif Ndiaye.

"EN KÖTÜ BAŞLANGIÇ"

Galatasaray, Süper Lig'de 6. haftalar itibarıyla son 32 sezonun en kötü başlangıcını gerçekleştirdi.

1989-1990 sezonunun ilk 6 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 7 puan kazanan Galatasaray, sonrasındaki 31 sezonun aynı dönemlerinde en az 9 puan elde etti.

Sezona 2'de 2 ile giren ancak sonrasındaki 4 karşılaşmada galibiyet elde edemeyen sarı-kırmızılı ekip, 6 maç sonunda 8 puanda kalarak 1989-1990 sezonunda sonraki en kötü performansını sergiledi.

Editör: Haber Merkezi