Türkgün | Gündem | Adalet Bakanı Akın Gürlek, eski Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay’ın ailesiyle görüştü

Adalet Bakanı Akın Gürlek, eski Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay’ın ailesiyle görüştü

Adalet Bakanı Akın Gürlek, kendi silahıyla intihar ettiği iddia edilen eski Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın ailesiyle görüşme gerçekleştirdi. Behçet Oktay'ın ailesi olayda FETÖ'nün rolü olduğunu ifade etti.

Adalet Bakanı Akın Gürlek, kendi silahıyla intihar ettiği iddia edilen eski Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın ailesiyle görüşme gerçekleştirdi. Behçet Oktay'ın ailesi olayda FETÖ'nün rolü olduğunu ifade etti.

KAYNAK: AA

Adalet Bakanı Akın Gürlek, eski Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın ailesiyle bugün görüştü. Adli kaynaklardan edinilen bilgiye göre, görüşmede, kendi silahıyla intihar ettiği ileri sürülen Oktay'ın şüpheli ölümünün aydınlatılmasına yönelik taleplerin gündeme geldiği biliniyor. 

ÖLÜMÜNDE FETÖ ŞÜPHESİ 

Behçet Oktay'ın ailesi, ölüm olayında FETÖ'nün rolü bulunduğunu ve dosyanın yeniden ve kapsamlı şekilde incelenmesini talep ediyor.

görüşme gerçekleşti 

Adalet Bakanı Akın Gürlek, eski Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın ailesiyle bir araya geldi. Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede, Behçet Oktay'ın oğlu Burak ve kardeşi Şule Oktay yer aldı. Oktay'ın ailesi, ölüm olayında FETÖ'nün rolü bulunduğunu ve dosyanın yeniden ve kapsamlı şekilde incelenmesini talep ediyor.

BAKAN GÜRLEK AÇIKLAMADA BULUNDU

Adalet Bakanı Akın Gürlek, görüşme sonrası açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi:

‘’17 yıl önce şüpheli şekilde hayatını kaybeden eski Özel Harekât Daire Başkanı Behçet Oktay’ın oğlu Burak Oktay ve kız kardeşi Şule Oktay ile Bakanlığımızda bir araya geldik. Başta FETÖ bağlantısı iddiası olmak üzere, olaya ilişkin tüm şüpheler yeniden ve kapsamlı biçimde incelenecek; hiçbir husus karanlıkta bırakılmayacaktır. Behçet Oktay’ın şüpheli ölümünün bütün yönleriyle aydınlatılması ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması için süreci yakından takip edeceğiz. Olayda kimin dahli bulunursa bulunsun, gerçeğin ortaya çıkarılması için bu meselenin sonuna kadar takipçisi olacağız. Merhum Behçet Oktay’a bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum.''

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...