Türkgün | Gündem | AFAD ve jandarma seferber oldu! Kırşehir’de korkutan yangın

AFAD ve jandarma seferber oldu! Kırşehir’de korkutan yangın

Kırşehir’in Kaman ilçesinde EÜAŞ’a ait bir depoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangında bazı malzemeler zarar gördü.

Kırşehir’in Kaman ilçesinde EÜAŞ’a ait bir depoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangında bazı malzemeler zarar gördü.

Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Hirfanlı köyü mevkiinde Elektrik Üretim A.Ş.'ye (EÜAŞ) ait bir depoda yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 1 saatlik müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay sonrası soğutma çalışmalarına geçilirken, jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. AFAD ve AADYM (Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi) şube görevlileri ise depoda detaylı incelemelerde bulundu.

İlk tespitlere göre depoda bulunan bazı malzemeler yanarak zarar gördü. Yangının çıkış nedenine ilişkin yapılan ön incelemede, elektrik tesisatından kaynaklı olabileceği değerlendiriliyor. Yangınla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...