Türkgün | Gündem | Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu: Selden etkilenen vatandaşlara 10 bin TL yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu: Selden etkilenen vatandaşlara 10 bin TL yardım!

Valilikten yapılan açıklamada, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının desteğiyle, kentte meydana gelen selden zarar gören hanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla ödenek aktarıldığı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının desteğiyle, kentte meydana gelen selden zarar gören hanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla ödenek aktarıldığı belirtildi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: AA

Sel felaketinden etkilenen vatandaşlara yönelik nakdi destek çalışmaları başlatıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, sel felaketinden etkilenen hanelere yönelik nakdi destek sağlandı. 

Selden zarar gören her bir haneye 10 bin lira ödeme yapılacağı, desteklerin kaymakamlıklar koordinasyonunda vatandaşlara ulaştırılacağı bildirildi.

Selden etkilenen her haneye 10 bin lira verilecek

Valilik açıklamasında, selden zarar gören her bir haneye 10 bin lira nakdi destek sağlanacağı kaydedildi. İlçelerde ilgili kurumlar tarafından yapılan tespitler doğrultusunda belirlenen hanelere yönelik destek ödeneklerinin aktarımının tamamlandığı bildirildi.

Ödemelerin, ilçe kaymakamlıklarının koordinasyonunda selden etkilenen vatandaşlara ulaştırılacağı ifade edildi.

Yeni tespit edilen haneler için ödemeler sürecek

Açıklamada, sahadaki tespit ve inceleme çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Sel felaketinden etkilendiği sonradan belirlenen diğer hanelere yönelik nakdi destek ödemelerinin de sürdürüleceği aktarıldı.

Valilik, selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek devletin tüm kurumlarıyla vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini bildirdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...