Gece boyunca devam eden söndürme çalışmalarının ardından kontrol altına alınan yangında, ilk belirlemelere göre 100 hektarlık alan zarar gördü.

EKİPLER GECE BOYU MÜCADELE ETTİ
Yangın, dün saat 13.30 sıralarında Akseki ilçesine bağlı Menteşbey ve Sarıhaliller mahalleleri arasındaki yolun yakınlarında çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlere ekipler havadan ve karadan müdahale etti.Yangının söndürülmesi için 9 helikopter, 3 uçak, 45 arazöz, 21 su ikmal aracı, 12 ilk müdahale aracı ve 4 iş makinesi görevlendirildi. Çok sayıda orman işçisi de gece boyunca alevlerle mücadele etti.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yaklaşık 18 saat süren çalışmaların ardından yangın, saat 07.30 sıralarında kontrol altına alındı. İlk belirlemelere göre alevlerden 100 hektarlık alan etkilendi.Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları devam ediyor.