Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Kontrolden Çıkan Otomobil Minibüse Çarptı
Olay, E-90 kara yolu Eskişehir istikameti Çokören mevkii yakınlarında yaşandı. S.G. yönetimindeki otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve minibüsle çarpıştı. Minibüs sürücüsünün kimliği henüz belirlenemedi.
Alev Alan Otomobile Çevredekiler Müdahale Etti
Kaza sonrası otomobilde yangın çıktı. İlk müdahale, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından araçlardaki yangın söndürücü tüplerle gerçekleştirildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
Sağlık ve Kurtarma Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi
İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü S.G.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralanan minibüs sürücüsü ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazada Hayatını Kaybeden Sürücünün Acı Hikayesi
Kazada yaşamını yitiren S.G.'nin, kızının üniversite mezuniyet töreninden döndüğü öğrenildi.