Türkgün | Gündem | Ankara'da eski damat katliamı! Eski eşini vurdu, kayınvalidesini öldürdü

Ankara'da eski damat katliamı! Eski eşini vurdu, kayınvalidesini öldürdü

Ankara Altındağ'da eski damadının silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren Ülker Koçak, son yolculuğuna uğurlandı. Koçak’ın eşi Hasan Koçak, “Eski damadım bana da iki el ateş etti ama kurşunlar isabet etmedi” dedi.

Ankara Altındağ'da eski damadının silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren Ülker Koçak, son yolculuğuna uğurlandı. Koçak’ın eşi Hasan Koçak, “Eski damadım bana da iki el ateş etti ama kurşunlar isabet etmedi” dedi.

KAYNAK: İHA

Ankara Altındağ’da, eski damadının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden 73 yaşındaki Ülker Koçak, memleketi Kalecik’in Elmapınar köyünde toprağa verildi. Cenaze töreninde konuşan Koçak’ın eşi Hasan Koçak, “Eski damadım bana da iki el ateş etti ama kurşunlar isabet etmedi” ifadelerini kullandı.

Olay, dün sabah saatlerinde Altındağ’daki bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre 53 yaşındaki Erkan Bartan, boşandığı eski eşi 52 yaşındaki Sevkan Koçak barışma talebinin reddedilmesi üzerine, gizlice ailesiyle birlikte yaşadığı apartmana girdi. Bartan, evden çıkan eski eşine ve onun annesi 75 yaşındaki Ülker Koçak ile babası Hasan Koçak’a tabancayla ateş ettikten sonra intihar etti. Olayda eski eş ağır yaralanırken, Ülker Koçak yaşamını yitirdi. Baba Hasan Koçak saldırıdan yara almadan kurtuldu.

sevcan koçak'ın hayati tehlikesi devam ediyor

Yoğun bakımda müşahede altında tutulan Sevkan Koçak’ın kafatasına isabet eden kurşunun henüz çıkarılamadığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Ülker Koçak’ın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Cenaze, memleketi Kalecik’in Elmapınar köyündeki cemevinde kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

‘eski damadım pusu kurmuş’

Olayla ilgili konuşan eşi Hasan Koçak,

Beklenmedik bir olaydı. Diyecek bir şeyimiz kalmadı. Kızım sabah dışarı çıkacaktı, annesi yanındaydı. Dışarı çıkacakları sırada eski damadım pusu kurmuş. Eşime de, kızıma da arkasından ateş etmiş. Bana da iki el ateş etti ama kurşunlar isabet etmedi. Kızımın beyninde hala kurşun var. Durumu ciddi. Kızım boşandıktan sonra eski eşiyle problemler yaşamış

ifadelerini kullandı.

soruşturma devam ediyor

Cinayetin ardından intihar eden Erkan Bartan’ın yaklaşık 5 yıl önce yasaklı madde ticaretinden hapis cezasına çarptırıldığı ve tahliye edildiği öğrenildi. Geçen yıl boşanan çiftin bir kız çocukları olduğu belirtildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...